pühapäev, 14. detsember 2008

Jõululine kaalukasvatus


...sai praegu võimsa turbomootori taha: murdsin varba.
Mis tähendab, et ma ei saa eriti palju kõndida ja üldse mitte joosta üsna jupp aega. Nt nädal-paar.
Ja niisama kodus harjutusi teha ma viitsin maksimaalselt 3x45 min, aga ilmselt pigem 2x45 nädalas.

Aastalõpurasv, kogunemist ALGA!
Eks pärast sünnipäeva hakkan jälle pekki liivapaberiga maha nühkima. Nagu igal aastal.

Olles kuulda saanud, et mõned inimesed (kes pole mu ema ega isiklikud sõbrad) isegi loevad mu võrgupäevikut, pean oma kohuseks lisada siia ka raasukese põhiteemat:
igasugustele figuuriteadlikele ja figuurimurelikele inimestele tuleb kasuks aeg-ajalt oma tumedatele tungidele järele anda.
(Figuurimuretud võivad nüüd magama minna, midagi vähegi köitvat enam ei tule.)

Mina olen kohati üsna figuurimurelik, seda enam et kõrvalolev avalik kaalunumber on VALE. (See oli õige, kui ma ta sinna kirjutasin, tänan väga). Ja isegi see number on selline... tütarlapselikust kehast kaugelejääv.
Aga ma nagunii käin oma kaaluga üles ja alla. Parem siis võtta mõnd aega juurde teadliku valikuna, omades plaani edaspidiseks. Omades konkreetset kava, millal laisaelu lõpetada ja mil moel ning millise aja jooksul oma tavakaal taastada.
Lasta minna jõulude ajal - millal siis veel?! Miks ei? Isegi kui mul oleks keegi, kes minu alastikuju pidevalt jälgiks, ei sureks ta ilmselt ahastusse kuuajalise mõne sentimeetri võrra lopsakama vaatepildi tõttu.
Igatahes on see parem, kui kogu aeg vaimset korsetti kandes jäigalt ringi käia, juurikaid närida ja vihata kirglikult kõiki veidi paksemaid inimesi jultumuse eest süüa head rasvast juustu ning kahjulikke suhkrute ja rasvade pillerkaari jäätise näol. Need paar kilo, mis korjuvad, lähevad tegelikult hiljem üsna ruttu maha ka.

Kui vähegi kilomahavõtmise praktikat ning visadust omada. Ja eluaastaid alla 40. Pärast, ma olen kuulnud, võib jamaks minna.
Aga sel puhul ma nõu anda ei oska, sest isiklik kogemus puudub.

Pildi (õigupoolest pool pilti) näppasin siit. Muide, kas ma olen ainus, kelle meelest püstiseisev naine hoiab käes juukselakipudelit?

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Ma loen su sõnu, kui nad välja kirjutad ning avaldad!
Noh, paari erandiga.