teisipäev, 14. aprill 2009

Leidis joomiskülast testi

Sinu ökoloogilise jalajälje suurus on 2.15 globaalset hektarit aastas. See tähendab, et kui kõik inimesed elaksid nagu sina, peaks inimeste käsutuses olema 1.04 maakera:

Tulemused jagunevad järgmiselt:

gha/in a
Kodu 1.07 (50.0%)
Transport 0.37 (17.1%)
Söök ja jook 0.34 (15.8%)
Kaubad ja teenused 0.37 (17.2%)
KOKKU: 2.15 (100%)



Testi ise siit!

Ma olen nii öko, et endalgi võtab hinge kinni. Ja sealjuures ei ole mul lehma ega isegi porganimaad.

/avaldas endale muljet praegu.


3 kommentaari:

  1. Mul oli umbes 1,9 maakera vaja, khm, paljuvõitu. Aga tahan siinkohal öelda, et vahe ühe ja kolme rummi puude vahel on hiiglaslik. Nii nagu 1 ja 2 tonni briketi vahel. Ja ei saanud ma selles testis öelda, et elan aia ja õuega korteris. Päh.


    Ikkagi arvan ma, et inimesi ongi liiga palju.

    VastaKustuta
  2. mul läheks vaja 0.88 maakera, mis on ilgelt lahe! Aga kahjuks on jah testis võimalik osa asju mitte üles tunnistada, kuigi täiesti aus sai oldud. Ning pealegi on meil tõesti perest puudus auto ja tubakas ning mina ei ole käesoleval eluperioodil punkjoodik-pubitoiduaustaja, mis mu jalajälge ilmselt jälle oluliselt vähendab antud hetke seisuga. Aga riided näiteks - mul on natuke raske neid taaskasutusse anda, keegi ei taha neid, ma juba ostsin nad taaskasutusest... Kuni ma pole samas ühtegi sokipoegagi ära veel visanud ja kapp aina paisub, ei saa samas mind süüdistada ka prügitootmises :)

    VastaKustuta
  3. ja keegi ei küsinud midagi mähkmete kohta, või et mis ma kilekottidega teen!

    VastaKustuta

Ma loen su sõnu, kui nad välja kirjutad ning avaldad!
Noh, paari erandiga.