laupäev, 4. juuli 2009

Ära lase saatanal võita!

Tähendab, kuna mina pingutan selle nimel, et teha maailma (ja oma enesetunnet) paremaks, ja teenin headuse jõude, ma pean sõna võtma.

Need 4 mg armastust ja õnne, mida ma maailma tõin, on kiiresti kahanemas, sest mõned inimesed ei suuda aru saada ilmsetest asjadest.
Näiteks sellest, et korrusmajas elades on sinu käes võimsad vahendid aidata saatanal maailma üle võtta ja sa peaksid iga hinna eest vältima nende kasutamist.
Kõige parem, ära trellpuuri üldse osta. Kui on vaja kuhugi auke teha, surgi käsitsi.

Aga kui sa ikkagi oled aukudesse nii kiindunud, et käsitsi surkimine läheb sulle maksma su hingerahu, hea küll. Too see kuradi puur ja suur haamer endale koju, aga (pane nüüd hästi tähele, see on oluline):
ära iial, ükskõik mis tingimustel, too oma trellpuuri ja kuradi suurt haamrit kapist välja nädalavahetusel enne kella 11 ennelõunal. Eriti ära tee seda kell 7:30 laupäeva hommikul. Isegi kui sina suudad sel hetkel vastu panna kihule kuskile auke teha, su elukaaslane võib sattuda kiusatuse sisse ja purustada kogu majarahva meelerahu. Väikesed raevupuhangud üle kogu maja, patjade alla topitud pead, kirisevad hambad - see kõik toob kurjuse lõpliku võidu viis pikka sammu lähemale.
Kas paar auku seinas ja põrandas on seda ohvrit väärt?

Nii kerge on hävitada! Palju raskem on hiljem kogu majarahvast rõõmustada määral, mis su teo tagajärjed ära taandab. Aitab vist küll ainult kütte hinna langetamine, ja see, ma kardan, ei ole sinu võimuses nagunii.
Nii et pane oma puur kenasti kappi, kapi ette sea tabalukk ja teeni headuse jõude sellega, et jood nädalavahetustel pikalt ja rahulikult kohvi, loed raamatut, vaaritad munaputru ning sööd siis seda. See on lihtne, ainult proovi kord ja sulle hakkab meeldima!

(Mitte et minul isiklikult oleks vahet, kas on nädalavahetus või mitte, aga ma seisan kõigi teiste õnnetute eest, kellele need on nädala kaks ainsat normaalset magamist võimaldavat päeva.)

4 kommentaari:

  1. Oo jaa... Kopli-perioodil sai mulle tuttavaks trellpuurijate jäävuse seadus - nad ei teki ega kao, vaid liiguvad ühest korterist teise.

    VastaKustuta
  2. Coucou :p

    Meil siin on selline seadus, et pühapäeviti üldse ei tohi müra tekitada. Laupäevade kohta hästi ei tea.... ja õhtuti ka ei tohi !

    VastaKustuta
  3. Kusjuures minu jaoks oli suurim probleem just kell 1 päeval puurimine. Teistel inimestel oli rahu, aga tavaliselt olin ma just lapse magama saanud sel ajal:D

    VastaKustuta
  4. Minul, kes ma ju olen egoistide kunn, valitseb mingisugune eraldi minu isiku kohta käiv seadus: kuhu iganes ma kolin, saadetakse järele tee-ehitus, et ma pool aastat hästi üle kraavi, vabandust, kõnnitee ei pääseks. Millal iganes mul vaba päev on (enamasti piisavalt jabural ajal, et mõni normaalne inimene võinuks loota tühja, müravaba maja laiutavat), võtab naaber ette ukseava raiumise ühest toast teise, soovitavalt koos elektritöödega, et ma ei saaks muusikaga tema lärmi summutada (ise teeb raietöid vist geneka pealt?). Ning mil iganes ma haigeks jään, kaob kolmeks päevaks veeühendus, et mul võimalikult ***** oleks. Igaks juhuks elan viimasel ajal majades, mille ümber ei ole MURU, või vähemalt ei oleks muruniidukiga võimalik sõita ÜMBER maja RINGI, vaid tuleb kõigepealt ühel ja alles siis teisel pool müriseda. Veel tõmban ma ligi baare ja hosteleid. Kui neid minu saabudes on lähikonnas veel ainult üks, siis kaks aastat hiljem olen ma nende PIIRAMISRÕNGAS!. Beebi harjutasime kohe müra sees magama, muidu ei ole lootustki. Ja siis vahime ise ,mõrvamõtted peas, kinnisvarakuulutusi.

    VastaKustuta

Ma loen su sõnu, kui nad välja kirjutad ning avaldad!
Noh, paari erandiga.