kolmapäev, 17. august 2011

Polkovniku leske siin tuletati meelde

Ja Rentsi see postitus tekitas tahtmise kehalõhnadest kirjutada.

Aweroni-päritolu (mu kahtlused on suured, sest ta on AINUS haige inimene, keda ma viimase kuu aja jooksul kohanud olen) viirus, bakter või mis ta ongi, on ikka müstiliselt visa ollus.
Sellest, et tõsiselt räigeks läks ta alles neljandal päeval pärast esimeste sümptomite ilmumist, ma juba rääkisin.
Nüüd on mu organism jõudmas mingisse väga põnevasse šokiseisundisse, kus kogu aeg pea valutab. Juba teist päeva. Suured kogused valuvaigisteid hoiavad valu talutava, aga ei suuda teda isegi mitte hetkeks välja lülitada. Uni teeb asja kohutavalt palju hullemaks (üldse pikaliasend on kõige halvem võimalikest).
See küll ilmselt ei ole otseselt haigusest vaid sellest, et ma vedelen kodus toas, selle asemel, et aktiivselt ringi rahmeldada. Kuna mul on madal vererõhk, on sel üsna sünged tagajärjed. Aga samas, kuna Aweroni-jõuga pühitsetud viirus, bakter või mis-ta-ongi ei anna järele (käisin täna 100 m poes ja tagasi ja pidin pärast köha kättte lämbuma umbes suure pingutuse tagajärjel), ei saa ka eluviisi muuta eriti.

Mis tähendab, et tarbin mett, valuvaigisteid ja kohvi nagu leiba ja ei julge magada.

Ja haisen, sest mee, kohvi ja valuvaigistite aroomisegu, mis läbi pooride väljub, on ilge ja ei allu pesemisvahenditele ja deodorandile.

Ärge tulge mulle külla!

6 kommentaari:

  1. Esiteks, eitan igasugust seost antud viirusega! :)

    Teiseks, minu niru olemine kestis umbes nädal-poolteist. Seega varsti peaks olema kõik hästi. Soovitan ka suurepärast põdrasamblikuteed luristada. Kui sellega harjunud pole, siis maitseb see nii halvasti, et niru enesetunne tundub pärast joomist üpris mõnus.

    VastaKustuta
  2. Mul põdrasammalt pole, aga lähtudes sellest, et peab vastikult maitsema, leian ehk kasutust ammu asjatult kapis seisnud Imelisele Astroloogilistel Põhimõtetel Koostatud Veevalajateele.

    VastaKustuta
  3. Aweron: ei eita midagi — mul käis see sama kuradi kurgujant kaelas ja täiega ebameeldiv oli. Mul polnud lihtsalt aega tast välja teha ja nüüd on ta kuskile eemale ära taandunud.

    VastaKustuta
  4. Kuni haige oled ja haised - me ei loe su blogi kah mitte!

    VastaKustuta
  5. Kas ma olen imelik, et mulle põdrasamblatee maitseb? hea mõru selline.

    VastaKustuta

Ma loen su sõnu, kui nad välja kirjutad ning avaldad!
Noh, paari erandiga.