neljapäev, 16. veebruar 2012

Kasvava painavusega küsimus

Kes on need inimesed, kes päevast päeva, nädalast nädalasse, kuust kuusse jõuavad minu avalikku võrgupäevikkusse, otsides sõna "kukkurkurat"?
Minu kõigi aegade otsingustatistika (mis tegelikult suudab kokku võtta närused kaks ja pool aastat ainult, sest "kõigi aegade" on lihtsalt reklaam) teatab, et seda sõna otsides on siia jõutud seni täpselt... 91 korral.
Täna nt kahel korral.
Selle nädala jooksul... kaheksal korral.
See on üldse sageduselt neljas otsing, mis siia toonud on!
Eelnevad on mahamure, maha äng ja armastuskiri. Vähemalt esimese kahe sissetoksijad tunduvad teadvat, mida ja kust nad otsivad.
Aga "kukkurkurat"? Miks? Kust?
Pean ma vahest kukkurloomadele pühendatud loodushuviblogi? Või kasutan sõna "kukkurkurat side- või vandesõnana? Olen ehk valinud endale kasutajanime "kaunis kukkurkurat"?

Aga ei ole ju!

Ühelausega, kuna see on väga kurb, et siia tuleb palju inimesi, kes tahavad midagi teada kukkurkuradite kohta, aga ei saa, võtan nüüd probleemiga midagi ette.

Kukkurkurat

Eesti keeles

Artikkel Tasmaaniast, kukkurkuradist leiab infot allapoole kerides ja otsides

Nupuke koledast kukkurkuradivähist

Inglise keeles

Wikipedia

Artikkel sellest, et v-o kukkurkuradid ikkagi ei sure koleda kukkurkuradivähi tõttu välja, kuigi isoleerimine ei aidanud essugi

Kena ja kokkuvõtlik leht, sobilik noorele kukkurkuradihuvilisele, kes ei taha suures tekstimassiivis tuhlata vaid tahaks kiiret ülevaadet

Ja pildi panin ka. Et oleks võtta!

7 kommentaari:

  1. Mõnikord jäävad otsingusõnad lukku. Mäletan, et ma ükskord kollitasin Triinu mingi otsingusõnaga ja siis see oli aastaid minu külastuse tunnuseks.

    VastaKustuta
  2. saab ju maha võtta otsisõnadega blogisse jõudmise. mu meelest blogspotis sai küll kuidagi teha seda.

    VastaKustuta
  3. Elas kord hea huumorimeelega tagasihoidlik programmeerija. Ta tunneb siiamaani vaikset töörõõmu kujutledes, kuidas kukkurkuradi huvilised vahivad su tekste (oled sa kindel, et kaks ja pool aastat tagasi sa ei kasutanud kusagil lauses mingit kukkurkuradi võrdlust?) ja kuidas sa vahid kukkurkuradihuviliste netijälgi...

    Huvitav, kes tulevad siia uudistama, kui kirjutan, et mul on praegu pooleli Viktor Pelevin'i Tšapajev ja Pustota? Rahvusvaheline pelevinistide kogukond?

    VastaKustuta
  4. Ei, mul on täiesti see post olemas: http://mahamure.blogspot.com/2009/11/jagan-raevu.html
    ja mul pole midagi selle vastu, et siia otsisõnadega tullakse. Vastupidi! See meeldib mulle ja on lõbus ja nt otsisõnad "vana inimene koos küünlaga" ja "kartuli peenis" panevad siiamaani itsitama.

    Mis mind üllatas, on suur ja püsiv kukkurkuradihuviliste kogukond Eestis.

    Kardetavasti on irve märkus lukus otsisõnade kohta tegelikult tõele lähedal. Aga kui ma kujutan ette, kuidas inimesed päevast päeva otsivad meeleheitlikult eestikeelset infot kukkurkuradi kohta, ja otsivad kohe nii põhjalikult, et jõuavad minu plokki välja (see peaks üsna hilja tulema vähemalt google'ist) siis see on lihtsalt TÄIEGA NUNNU!!
    Siis ma tahaks neid kuidagi aidata! Kukkurkurat on ometi nii põnev loom!

    VastaKustuta
  5. ma kujutan ette, et see "kukkurkuradi huviliste kogukond" on mõningased klassikomplektid, kellele on ülesandeks tehtud loomast referaat kirjutada...ja nii nad googeldavad ja satuvad kuhu saadetakse....antud juhul heatahtliku sinuni, sest lõpuks ometi saavad nad teada ka kogu tõe kukkurkuradist:)

    VastaKustuta
  6. Lihtsalt huvi pärast vaatasin. Nüüd annab otsisõna kukkurkurat Sinu blogi juba kolmandal google'i leheküljel. Igati tugev soovitus :-)
    No ja võibla Google hakkas vahepeal arvama, et siin blogis on palju kukkurkuradijuttu, kui nii palju huvilisi sel teemal sisse astub, sestap siis nii kõrge hinnang.

    VastaKustuta
  7. No jah, ja Pelevinist tõesti polnud juttu...

    VastaKustuta

Ma loen su sõnu, kui nad välja kirjutad ning avaldad!
Noh, paari erandiga.