kolmapäev, 14. märts 2012

Kevad igal pool (mitte ainult südames)

Ma tahan tantsima minna. Millegi sooja ja rütmika saatel, mis laseks puusadel häbenematult võnkuda, võtaks alakõhu surisema ja mida poleks samas piinlik kuulata.
Muidugi, ma olen vaba inimene vabas ruumis, mul on kõlarid ning kõik juutuubi mugavused: ma võiks kohe tantsida =)
Aga ei saa! Südametunnistus, mis on seni üsna rahulik olnud, kaebab, et kui kaks massiivset kontrolltööd on JUBA HOMME, tuleks nendeks nagu süstemaatiliselt õppima ka hakata. Seda enam, et kogu kursus tuubib juba 3 päeva täiesti hullunult ja iga natukese aja tagant jookseb kohale keegi mingit paberit lehvitades ja teatades, et "aga tegelikult on hoopis selle pildi järgi kõige parem õppida!" ja kõik liduvad koopiaid tegema.

Ma ikkagi ei hakka veel õppima kah.

Nimelt on mul üks lugu sees, mis on seni üllatavalt väheste piinadega 18 lk jagu välja voolanud ja ma ei taha seda teadvuse voogu raisku lasta. Minu kahe eriala vahel ebakindlalt õõtsuvad prioriteedid ja pikk üldine elukogemus ütlevad, et teha suguelundite töid eesti ja ladina keeles järgi on lihtsam, kui sellise hea jutulise mõttesoone peale tagasi saada, kui too soon kaduma sattub minema. Kaduma aga sattub minema ikka siis, kui millelegi muule liiga kõvasti ära keskenduda. Poole teraga luua on nagunii raske!

Aga samas on koolis ka tore, nii et ma ei ole nõus kummalegi tegevusele jalaga andma. Püüan end kuidagi pooleks jagada. Pool mind kummaski liinis ei ole sama hea kui kaks tervikut, kuid et ma oma bipolaarse kõrgmeeleolu turjal olen kohati erakordselt võimekas, siis seni on enam-vähem hästi.
(Ma ei ole kindel, et homme õhtul pärast töid samamoodi mõtlen, aga noh, eks ma muretsen siis selle üle homme.)

(Muide, on täielik sigadus, et inimesi on kahesoolisi! Kõik senised organsüsteemid on saanud ühe tööga ära lahendada, aga muidugi tuleb just suguelundeid kaks korda teha. Kriminaalne alatus! Nagu juba ühe soo suguhormoonide talitlus ja suguelundite ehitus piisavalt keeruline poleks!)

Teine semester on palju raskem kui esimene.
Aga väga kevadine teema on töödel vähemalt =)

5 kommentaari:

  1. ... ja oli ka aega ligi 2000 tähemärki siia toksida ...

    Olen (natuke) kade ja imetlen!

    VastaKustuta
  2. Tabasin just ära, kui kaval ühest liigist - omada kahte sugu. Lihtsalt looduslik valik oma kätte võtta, mitte lasta keskkonnal oma liiki suvaliselt kujundada.

    VastaKustuta
  3. Ei noh, väga lõbus, eks ole. Väga palju põnevam elu ja palju rohkem vaheldusrikkust.

    Aga ikkagi!
    Mina pean selle kõik ju selgeks nüüd õppima!

    VastaKustuta
  4. Aga kirjuta 18 lk lugu suguelunditest.

    VastaKustuta
  5. seda häbitut kommentaari ma ignoreerin =)

    VastaKustuta

Ma loen su sõnu, kui nad välja kirjutad ning avaldad!
Noh, paari erandiga.