neljapäev, 20. detsember 2012

Nõrkus on su nimi

Nagu Telc eelmise postituse kommentaaris märkis, ei ole ridamisi õhulisi linnupostitusi eriti diskussioone ega huvi äratanud, ja mulle ometi meeldiks ju, kui keegi mulle vahel midagi ütleks. Nii et pakun uduste õhkamiste vahele midagi pisut maisemat.

Panin müüdud luulekogud posti. Siis vaatasin, et edasi linna sõitmiseks sobiva hetkeni on veel kümme minutit aega ja peaaegu otse Smartposti kõrval oli pesupood.
Oot, ostaks õige paar paari erksavärvilisi puuvillaseid püksikuid ja siis karglen kohe edasi!

Nojah, ikka päris õudne, kuidas inimene on nii vana nagu mina, ja ikka veel loodab iseennast üle kavaldada. Sest ma mõtlesin küll, et on olemas hea võimalus, et jään sinna pesu sekka vaatama ja valima ja uimerdama ja mõtisklema ja selgelt oli mul ka liiga palju raha arvel, et end turvaliselt "ma nagunii eriti midagi osta ei saa" tunda - aga ikka mõtlesin: "Ah, aga ma siis lihtsalt ei jäta end sinna!"

Jah, muidugi mõista see toimis jube hästi, eriti kui õudselt sõbralik vene vanadaamist poemüüja tuli ja näitas, et siin on puuvillased ja viskoosist aluspüksid ja siin sellised... lõbusamad. Ja siis ta käis ja aitas teistel külastajatel rinnahoidjaid valida ja mina avastasin, et ei ole päris selliseid puuvillaseid, nagu mulle meeldiks, aga müüja oli jube sõbralik ja pesu oleks ju vaja ja siis ma lugesin hiljuti mingit artiklit, kus öeldi, et naise lahti pakkimise rituaal on oluline, ja siis ma vaatasin neid mittepuuvillaseid ka...
...ja nõnda mul kuluski tund ja kümme minutit, mitte kümme minutit, ja enam-vähem kogu luuletustega teenitud summa ka.

13 kommentaari:

  1. (huviga) Kas kuskil kättesaadavas kauguses on selliseid mittepuuvillaseid, mis ei sügele? ma pole kunagi mittesügelevaid mittepuuvillaseid näinud, välja arvatud ühed siidist, mille sõbranna mulle käsitsi õmbles, ja ühed hirmkallid ökopoe siid+kašmiiralukad (mis näevad lahtipakkimise koha pealt välja täpselt nagu puuvillased).

    VastaKustuta
  2. no ma üldiselt püüan ka sihukesi erinevaid mittepuuvillaseid mitte kanda järjest, puuvillane valik käigu ühe päeva jao siukse edevusepüksiku kandmise järel ikka 3 päeva ihupuhkuseks järgi.

    Ühe puuvillase uue paari sain sealt tegelt ka, aga mulle meeldivad kas ühevärvilised erksad, triibulised erksad või ruudulised puuvillased, a seal olid müügil eeskätt mustad, valged, pastelsed, hallid, aga ka kutsudega, mõmmidega, hobustega, kallistavate multikategelastega ja lillelised.

    Ja siis ma läksin ja...
    jahjah.

    VastaKustuta
  3. njah, kui on ebamugav, siis ma vist üle tunni-paari järjest välja ei kannataks... teoorias peaks ennast pidevalt meenutav pesu seksika enesetunde anda, aga mulle annab pidev ebamugavustunne väga ebaseksika enesetunde. Soov ennast kubemepiirkonnast kratsida ei ole seksikas ega daamilik.

    VastaKustuta
  4. Ei, mul nagu jooksvalt ebamugav ei ole. Lihtsalt profülaktiliselt vaatan ette.

    VastaKustuta
  5. Mis värk teil nende riietega on? :D Notsu blogis on ka kõiksugused riietuse-teemalised postitused väga populaarsed.

    Ehh, naised.

    VastaKustuta
  6. No Eesti kõige popimad blogid ongi mingid riide- ja kosmetsijutud perioodiliselt (Rentsile vahele).

    Selgesti on see millegipärast oluline teema. Vbla sest ilma riieteta saab rahulikult käia ainult üsna piiratud territooriumil ja siis hakkab ka vahel külm ja mingeid riideid ikka on vaja vahel.

    VastaKustuta
  7. Krt, peaks ka tegema riideblogi, mille tagline oleks "Mingeid riideid ikka on vaja vahel". Samas ma kardan, et see nii populaarne ei oleks, kui need teised riideblogid...

    Aa, muide, kohale jõudis. Läheb riiulisse elama "Grettir Asmundripoja saaga" ja "Anne Franki päeviku" vahele.

    VastaKustuta
  8. AbFab, sa aitad sellele ise kaasa siin praegu kommenteerides.

    Aga ma imestan ka ise alati, et kirjutan huvitava ja mitmekihilise postituse - null kommentaari; kirjutan vasaku jala väikese varbaga juhumärkuse riiete või väljanägemise kohta, kohe tuleb pikem diskussioon.

    Teisest küljest võib diskussioon ise õnneks osutuda huvitavamaks ja mitmekihilisemaks kui vasaku jala väikese varbaga kirjutatud märkus, vähemalt sama huvitavaks ja mitmekihiliseks kui need paremat sorti postitused, nii et looduses valitseb tasakaal. Või noh, vähemalt minu enda pool jõuavad kõik välimusejutud lõpuks Norbert Eliase ja Bahtini juurde välja, kui piisavalt kaua aega anda; vahel natuke käitumisökoloogiat näpuotsaga vahele. Alustaks ma juttu kohe Eliasest, Bahtinist ja käitumisökoloogiast, jõuaks seda lugema palju vähem inimesi.

    Tulemus: kui kirjutada pealtnäha teemadel, mis sobiks ka Cosmopolitani, siis saab rohkem inimesi Bahtinist ja Eliasest teada.

    VastaKustuta
  9. ma nüüd guugeldasin norbert eliast.

    Vbla peaks raamatut ka lugema, eesti keeles olemas ja puha!

    VastaKustuta
  10. aint et poest enam ei saa, vähemalt mitte uute raamatute poest. St esimest osa, seda, mis kommete evolutsioonist räägib. Bestseller.

    VastaKustuta
  11. Ega ma ostma ei hakkakski. Ma ostan ainult sõberkirjastuse raamatuid selgesti, sest ei suuda isiklikule müügitööle vastu panna.
    Muid laenan raamatukogust või sõpradelt.

    VastaKustuta
  12. Riideblogi "mingeid riideid ka aegajalt vaja oleks" võiks teha mitme inimese peale ja PILTIDEGA. Tähendab, need kutsudega ja mõmmidega pesuasjad tuleks PILDI kujul üles riputada.
    Küll siis populaarsust jaguks.
    "Ostsin täna musta-valge ruudulised kutsude pealuudega stringid ja push-up rinnahoidjad, milles oli tervelt 30% puuvilla" Ja pilt eest-tagant-küljepealt, google kaardiviitega poe asukohale.
    Kuul.

    VastaKustuta

Ma loen su sõnu, kui nad välja kirjutad ning avaldad!
Noh, paari erandiga.