neljapäev, 15. august 2013

Kuningate tagasitulek

Vaatsin, et "Kuningate tagasituleku" kohta (mille algne ja v-o õigem pealkiri oli "See kuradima viimane eksp") ei olegi mul siin miskipärast veel arvustuste loetlemise posti.
Nii et siin ta on.

Loterii  arvustus on küllaltki neutraalne ja kirjeldav
BAAS - väga huvitav läbilõige seisukohtadest.
Rokk'nRopp kiitis, mis mulle muidugi meeldis =)

Päevaleht avaldas katkendi.

Üldiselt sai see jutt kõvasti pikema ja seega vähem viimistletuna kui  mu senised tööd neist kõvasti rohkem karmi kriitikat, leebeid-tõsiseid soovitusi, kuidas teha edaspidi paremini, ja isegi enam-vähem positiivsed hinnangud tulid üldiselt kommentaariga "AGA...".
Kriitilisi arvamusi tuli piisavalt, et ma läheksin ka pärast avaldamist faili juurde tagasi ja muudaksin seda (üldiselt ma nii ei tee).
Neid sai ka piisavalt selleks, et vahepeal juba alustatud järjelugu seisaks jätkuvalt kaugusel 15 lk ja ei edeneks üldse.

Samas sai jutt Stalkerite hääletusel 58 punkti, 3 punkti vähem, kui võidulugu ja 19 punkti rohkem kui kolmanda koha lugu.
Seega vbla siiski ei ole nii, et kellelegi ei meeldinud ja viisakusest minu malbe isiku vastu öeldi seda välja läbi lillede.

4 kommentaari:

  1. Ma pakun, et sa saad šoki, kui näed mida R&R su sulasevetest ja veristest sidemetest arvab...

    VastaKustuta
  2. Ps. Su RR link viib suht valesse kohta... :D

    VastaKustuta
  3. Oi, aitäh korrigeerimast.

    Ja kui sa just "Sulavett" hingestatult ei jumalda, siis ma ilmselt ei saa šokki.

    Sest ma alguses ei taht teda üldse "Täheaega" anda, eeldades, et seda loevad aint mehed ja ma saan lihtsalt 30 korda järjest peksa vales kohas ilmunud tshikiloo eest.
    Õnneks sattus ülejäänud antoloogia eesti lugude poolest väga ühte väravasse olema ja minu jutt oli siis nagu väike värske kanasalat igavese halli mulgipudru vahele, ja siis tuli ootamatult positiivne vastukaja.

    Mis aga ei tähenda, et ma nüüd arvaks, et tegu on miski kõigile söödava ollusega seepärast =)

    VastaKustuta
  4. Me Hilise Lõikuse GMid oleme ilmselgelt fännid :)

    VastaKustuta

Ma loen su sõnu, kui nad välja kirjutad ning avaldad!
Noh, paari erandiga.