laupäev, 25. juuli 2015

Väga natuke põdemist

Lugesin natuke oma vanu rongijärgseid postitusi. Mittesüsteemselt, lihtsalt mõned tulid viimaste päevade vaatamisi analüüsides ette, ja siis lugesin mõned veel.
See on vist hea uudis, et tajun valestiolemisi ja neid kohti, kus järeldatakse tomateid kapsastest ehk täiesti suvalisi asju suvalistest asjadest, ning vahel on põhjuse ja tulemuse vahel hoopis tükk tühja maad, mille sees ma ilmselt mõtlesin midagi, aga keegi ei tea, mida. Kirjas seda igatahes pole.
Et kui näen, et miski on valesti, ma vähemalt seda konkreetset viga enam ei teeks?
Vist.

Ei saa ka paluda, et juhtige ometi mu tähelepanu puudujääkidele, sest noh - nagunii siis juhib keegi mu arust valesti, ja samas kui minu meelest on õigesti juhitud, teen ikkagi kõigil olemise kehvaks, käitudes ülemäära alandlikult ning muutmisaltilt. Vabalt võib pealegi olla, et midagi on valesti nii põhjalikult kui põhjalikult, et ma olengi haige ja vigane selle koha pealt ning ei saa ka paremaks muutuda kiiresti.

Ühelausega: kannatage välja! Mina pean selle ajuga elama. Paluks enimkannataja aumärki ka!

Mu lähedane sugulane vaatas mind ja arsti juures käinud kassi, kellelt leiti kaks puuki ja põhjendati, et tal on kere pealt mitmes kohas karv puudu seepärast, et seal all on paranevad haavad ja siis ta sügab neid, mitte hirmsa kassihaiguse tõttu. Aga maru kõhn olevat!
"Sa oled ikka täpselt perenaise moodi," ütles lähedane sugulane kassile. "Oli ilus paks perenaine, nüüd on sihuke vare. Oli ilus paks kass ja mis sust alles on? Kõik seepärast, et mõlemad otsustasite kakelda!"
Mina: "Mhmh. Vastassoo pärast oli see kaklemine ka."

Kass näeb endisega võrreldes ikka väga hale välja, kuigi nägu on nunnu. Huvitav, kas minuga on samamoodi?

Muidu on nii, et vaatan üle lugu, mille tähtaeg on esimesel augustil, ja natuke põen, et kas võetakse vastu ja kas on ka peale võimalikku avaldamist mu meelest selleks üldse piisavalt hea ja kas ma ei peaks tema parandamise ja muutmise asemel juba hoopis midagi uut tegema. Aga ainult natuke.

18. september 2014 on ikka populaarne kuupäev muusika osas, mis mulle meeldib =)


3 kommentaari:

  1. Ma ei tea, kas ma ei leia salatit ja mägesid piltidel üles, aga kommenteerida ma ei saa.

    Igatahes arvesta vareolemisest kõneldes, et KASTANJE laikis sinust Estconil tehtud pilti ja tema on ikka tapva kriitikameelega naiste välimuse osas, eriti kui need on üle 18 a vanad. :D

    VastaKustuta
  2. Ma käisin temaga väljas lihtsalt. Ei olnud üldse minu inimene, aga ta nüüd mõnd aega kiidab mind ja mu väljanägemist igal võimalusel.

    VastaKustuta
  3. No tal on fotosilm. :)

    VastaKustuta

Ma loen su sõnu, kui nad välja kirjutad ning avaldad!
Noh, paari erandiga.