kolmapäev, 21. veebruar 2018

VÄIKESED head asjad

Väikesed asjad, mis on toredad

* Ometi kord tuli mul munahüüve välja. Ei läinudki omletiks.
Võtmetoiming on MITTE valmistusaja osas kärsituks minna ja "ainult korraks" kuumust tõsta.
Taevas, kui hea!

* Ostsin kruusi. Aliexpressist.
Tegelt see on mu poja oma, minu Ace pole veel kohale tulnud, sest algselt ma ei tellinud Ace'i, vaid Sanji, aga Sanji kruusid olid otsa saanud. (Rääkisime müüjaga väga meeldivalt läbi, ma ei tahtnud raha tagasi, vaid Ace'i kruusi.)
Aga see Zoro oma on kuumuse peale värvi muutev kruus. Ja nüüd me joome vaheldumisi teed ja kohvi ning jälgime silmade põledes, kuidas Zoro taust muutub mustast rohelisemaks ning joogi jahtudes või otsa saades vaikselt tagasi.

* Suletekk.
Ikka veel imeline.

* Vahel on konkreetselt selline uni, et käin öösel kepsus ja magan kohe edasi. On isegi kaks korda ette tulnud, et käin HOMMIKUL kempsus, väljas valge ning puha, ja magan edasi.
Oli aegu, kui see ei olnud imeasi.
Aga nüüd on!!!

* Keila Legends classic diner'i kitsejuustu salat on raudselt mu viimase aasta salatisöömiskogemuste kohaselt parim salat üldse. Võimalik, et ka 5 aasta kogemuste järgi, aga mul ei ole enam meeles nii täpselt.
Veel varasemat ei arvesta, see oli liiga-liiga-liiga ammu, ma väga ei tunne enam seda naist, kes siis salatit sõi.

* Viimaks on talv!!!

* Ma käisin kelgutamas.

* Kõik tited ja koerad, keda tänaval näen, on "ooooooooooooo" reaktsiooni tekitavad.

* Rääkisin oma tütrele, et olen juurde võtnud, üks rinnahoidja on konkreetselt "liiga väike, seda ma ei kanna" nüüdseks.
Ta ütles "Jee! Nii lahe! Thicccccc woman!"
Rõõmustasin. Olin rahul, et ta nii hästi reageeris, ja suured rinnad on ikka ka omajagu meeldivad. Teistmoodi, ent mitte halvad.
Muud "olen suurem"-asja märkan vähe, aint mõned püksid on reiest kitsamad kui varem ja Kirjandusministeeriumi salvestuse pildid näitavad, et kleit on rohkem keha ümber.

* Ja üldse. No regrets!
#noragrets



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Ma loen su sõnu, kui nad välja kirjutad ning avaldad!
Noh, paari erandiga.