kolmapäev, 5. mai 2021

Oletused

Lugesin poste 2018. aastast.
Kurat, ma olin õnnetu. Noh, mitte pidevalt, eks ole, aga ma olin täpselt sama katki kui praegu. 
Praegu ma ka pidevalt õnnetu pole, vahepeal on lausa rõõmus olla, lihtsalt rahapuudus närib. Aga no kannatan paar kuud veel, enne kui langen meeleheitesse ja hakkan tööd  o t s i m a.
(Seni loodan, et mõni kirjutus läheb kirjastamisele ja kui ka kohe raha kätte ei saa, võin vähemalt laenata ideega, kust ja millal tagasimaksmiseks raha saan.)

Aga huvitav, mu mälus nihkub aeg ja kui mul meeles poleks olnud, et 2019 on jäle aasta, arvaksin ilmselt, et no paar aastat tagasi oli mul veel täitsa okei olla. 
Üldse - kõik peale 2014. aastat ehk Teh Rongi on "just äsja".
2017? Just äsja. 2015? just äsja. 2020? No just äsja! 
Aga kõik need on üsna ühevõrra "just äsja" olnud. Ehk mul oli ka hea aeg just äsja ning siis läks jälle kehvaks ... ka äsja. 
Ainus asi, millest aja kulgu tunnen, on teadmine, et rasestumine muutub üha ebatõenäolisemaks. 35-sena olin veel jumala kindel, et tuleb 1-2, vbla ka 3 last veel minu seest.
Nüüd on: kui tuleb üks, on hästi.

Ma mõtlen, et kui romaanivõistlusel äramärkimine tuleb (mingit kohta ma saada ei looda, kui JUBEDALT veab, tuleb kolmas ära - ikka see Ameerikamaal toimumine takistab, aga no - tuli nii!), võtan ühendust Mikk Pärnitsaga ja räägin sellest lapseasjast. Äkki tema teeb mulle? Me oleme piisavalt ühte verd, et ta võiks vähemalt aru saada, mida ma tahan =)
Aga kui ei tule, ei hakka end takka sundima selleks. 
Maijaksa. 
Kui ei tule mingit välist pai, mul ei ole jaksu ka maailmas ringi laamendada. Istun enda ümber keras ja joon kohvi.
Võitlen peavaluga ibukate ja sumatriptaani abil ja kurat sellega.

Mul pea valutab.
See on ilmselt oletuse tasemel tunda ka lugejale, eks?
Ilm on ka siuke, mis peavalu innustab - pilves ja sajune. Vihm segamini mingi valge lägaga. Totoro sai õues märjaks ja nüüd, kolm tundi hiljem, on ikka märg ja sügada ebameeldiv. Sügasin siis rinna pealt, sealt on kuiv. 
Võeh, mens on ka, võeh, kõik on paha!
Ja tuleviku osas ei ole ka lootust. On pettumuse ootus, mis on ... naaaatukene teine asi. 

2 kommentaari:

  1. Meil siin Tartus on selline kohvik nagu Karlova Kohv. Praegu mõtlesin, et see võiks sulle hästi meeldida. Maailmatasemel ökokohv, mida nad koha peal röstivad ja jahvatavad ning ülepingutuseta kosutavalt karlovalik agulimiljöö. Kujutaksin sind seal istumas ja lugemas või arvutis passimas ja kohvi üle rõõmu tundmas. Kui annaksid mulle aadressi/pakiautomaadi, saadaksin hea meelega sulle paki kohvi maitsmiseks? Ilma piimata joomiseks presskannu/tassipõhja sorti, eks? Kas oad või jahvatatud?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. awwwwww!
      keila maxima (dpi ja omniva on seal) on parim, aga kõlbavad kõik keila pakiautomaadid, see ei ole nii suur linn =)
      569 57 179 =)
      Ja awwwww! Ja jahvatatud ja presskannu ja ilma piimata, jaa =)

      Kustuta

Ma loen su sõnu, kui nad välja kirjutad ning avaldad!
Noh, paari erandiga.