tag:blogger.com,1999:blog-8064438115777027902.post4002376822551282675..comments2024-03-26T22:58:37.189+02:00Comments on Maha äng!: Lihtsalt mõtlen millestki muustväga väga nainehttp://www.blogger.com/profile/13091250497403818537noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-8064438115777027902.post-82005375557677626932021-10-25T21:37:15.528+03:002021-10-25T21:37:15.528+03:00Kõlab põnevalt. Ma olen panni/pajaroogadesse igast...Kõlab põnevalt. Ma olen panni/pajaroogadesse igast juuste pannud, aga suppi veel mitte.mustkaarenhttps://www.blogger.com/profile/07219370776642557461noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8064438115777027902.post-73875430784984343872021-10-25T17:33:44.836+03:002021-10-25T17:33:44.836+03:00Mustkaaren, huvitav, kuidas sulle supi sees tofu m...Mustkaaren, huvitav, kuidas sulle supi sees tofu meeldiks? Mulle meeldib, kuidas ta - ise suht maitsetu - tugevama maitsega suppide sees käitub. Võtab leeme maitsed omaks, aga on teistsuguse konsistentsiga.notsuhttps://www.blogger.com/profile/17695600258288551765noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8064438115777027902.post-91282171511309773362021-10-25T16:22:39.889+03:002021-10-25T16:22:39.889+03:00Praetud šampinjone ma paneksin ...igale poole.
Lih...Praetud šampinjone ma paneksin ...igale poole.<br />Lihakraam on minu jaoks tihti liiga intensiivselt lääge ja siis läheb seen, mis on yhe jalaga liha 🙃mustkaarenhttps://www.blogger.com/profile/07219370776642557461noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8064438115777027902.post-25650863271064371912021-10-25T00:08:06.893+03:002021-10-25T00:08:06.893+03:00S.t. ma olen teinud nii, et praetud shampinjonid o...S.t. ma olen teinud nii, et praetud shampinjonid on eraldi pannil, kes tahab, lisab, kes ei taha, ei pea. Mina lisasin ja väga maitsev oli. väga väga nainehttps://www.blogger.com/profile/13091250497403818537noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8064438115777027902.post-90604118927858728382021-10-24T23:24:29.485+03:002021-10-24T23:24:29.485+03:00Antud juhul kuldne.
Piparkoogitainast saab ka sell...Antud juhul kuldne.<br />Piparkoogitainast saab ka sellega ja eelmiste jõulude ajal oli kõik tume ära ostetud =P <br />väga väga nainehttps://www.blogger.com/profile/13091250497403818537noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8064438115777027902.post-65415128565485501662021-10-24T23:22:32.578+03:002021-10-24T23:22:32.578+03:00see on siis tume siirup, saan ma aru.see on siis tume siirup, saan ma aru.notsuhttps://www.blogger.com/profile/17695600258288551765noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8064438115777027902.post-24777077782735685712021-10-24T22:39:26.972+03:002021-10-24T22:39:26.972+03:00mul lihtsalt on siirupit, sest ma teen detsembris ...mul lihtsalt on siirupit, sest ma teen detsembris ikka piparkoogitainast ja siis jääb seda üle. Aasta otsa kasutan, kuhu oskan, ja siis jõulude ajal ostan juurde - aga kuidagi ikka nii, et jälle jääb pool pudelit üle =P väga väga nainehttps://www.blogger.com/profile/13091250497403818537noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8064438115777027902.post-87355271865208889372021-10-24T22:37:20.897+03:002021-10-24T22:37:20.897+03:00Mõlemad sobivad. Aint mitte marineeritud seened =)...Mõlemad sobivad. Aint mitte marineeritud seened =) <br />Niigi hapet piisavalt. väga väga nainehttps://www.blogger.com/profile/13091250497403818537noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8064438115777027902.post-11050516349632999882021-10-24T22:35:31.776+03:002021-10-24T22:35:31.776+03:00Kuidas seenekestega oleks? (Liha asemel v lisaks)Kuidas seenekestega oleks? (Liha asemel v lisaks)mustkaarenhttps://www.blogger.com/profile/07219370776642557461noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8064438115777027902.post-77399951169510103062021-10-24T22:13:53.853+03:002021-10-24T22:13:53.853+03:00tahtsin enne just küsida, kas siirupi asemel võib ...tahtsin enne just küsida, kas siirupi asemel võib käia ka suhkur, ja siis sa kirjutasidki. Kas seal on muidu mingi tajutav vahe? ma ise arvaks, et suhkur läheb supi sees ise siirupiks, aga kui on mingi karamelline siirup, siis on muidugi iselugu (ja siis oleks sobiv tahke ekvivalent ehk fariinisuhkur või tume muscovado vms).<br /><br />Minu nõks, kuidas lihasemat maitset anda, kui liha ei ole: kuivatatud tomatid (supi sisse need päris kuivad, ilma õlita, esiteks mulle see konkreetne õli seal ei maitseks ja teiseks on päris kuivad tomatid kuivemad ja jäävad ka pärast keetmist rohkem tunda). Kuna nad on soolased, tuleb selle võrra soola vähem panna või üldse ära jätta.<br /><br />Valgu jaoks on jah vaja midagi veel, aga hea umamilaksu andmisega saavad nad küll hakkama.notsuhttps://www.blogger.com/profile/17695600258288551765noreply@blogger.com