neljapäev, 20. jaanuar 2011

Tuul on alati vastu

Tahtsin kirjutada kurba ja ilusat juttu sellest, kui kaamelt vaimustav oli tänaõhtune hämarikuvalgus ja kuidas lumega kaetud puud mu akna taga mõtlikult kaunina poseerisid ja polnud üldse tuult ja kogu maailm oli nagu mustvalge film ja mu suitsupaki peal oli kirjas "Suitsetamine tekitab sõltuvust, ära alusta!", mis on umbkaudu ainuke hoiatus, millest ma võiksin ka hoolida, aga ikkagi oli suitsuotsa hõõgus hallmustvalge maailma taustal südantmurdvalt ilus.
Ja sellest tahtsin ka kirjutada, kuidas olla kurb on tegelikult mingil masohhistlikul moel meeldiv, kuni endale aru anda, et ma asja naudin.

Aga siis avastasin, et mul on justkui pisut kiire kuskile.
Ja üldse, see õnnetuses püherdamine, tardunult ilusa looduse imetlemine ja enda haletsemine ei anna midagi muud kui tahtmise end tasapisi ja esteetilise viimistletusega ära tappa.

Lähen ostan parem lokirulle ja teen endale uue soengu või midagi.

Hiljem

...teate, ma tahtsin siia ühe video ka panna. Mis annaks meeldivalt mõista, millise soengu tegemisest ma täpselt mõtlesin.
Aga kui ma läksin, siis jäi asi üles laadima ja 5 tundi hiljem, kui naasin, laadis ta ikka veel.
Nii et ma ei saa kahjuks videot siin nähtavaks teha, aga otsige teda tekstist lingina =)

(See teeks mu nii õnnelikuks. Pagan võtaks, mul on vaja midagi, mis teeks õnnelikuks!)

(Muide, miski teebki - olen nüüd a-ha albumi "Hunting high ja low" uhke omanik. Piisab ainult sellele mõtlemisest, et naeratus suule tõuseks. Oh neid eraomanduse rõõme!)

7 kommentaari:

  1. Ma ei tea, mida sa "laadisid", aga juutupe video jaoks blogspotis, vajuta videoakna all olevat "Embed" nuppu ja kopi seal olev embed code oma postitusse. Toimib hetkeliselt :)

    VastaKustuta
  2. Mõtlesin tükk aega sõnade "kaamelt vaimustav" juures, et miks sa nüüd eesti keelt tahtlikult valesti kirjutama oled hakanud & kuidas see hämarikuvalgus kõrbelooma ikkagi just vaimustab:)

    VastaKustuta
  3. Tänan asjaliku nõuande eest.

    Reipa tähelepaneku eest ka.

    VastaKustuta
  4. Videot soenguideega ühildades jäi kõige enam silma väga vallatult tuules lehviv....soeng. Aga selleks pole muidugi lokirulle tarvis, seega segadus jäi õnneks ära, aga väike rõõm oli ikka:P

    Tänud video eest, tänu sellele märkasin lõpuks Amanda ja Neil Gaimani seotust! Mul on uus nüüd lemmikpaar(enne pidin iseendaga leppima).

    irvikkass, blogipervert

    VastaKustuta
  5. pole nii lahedalt glamuurset hea ideega videot tükk aega näinud:D

    VastaKustuta
  6. selline video peaks olema keelatud.

    VastaKustuta
  7. mispärast ometi keelatud :D?

    mulle eriti meeldib rida "give them something strong to hold on to".

    Nagu... uhh

    VastaKustuta

Ma loen su sõnu, kui nad välja kirjutad ning avaldad!
Noh, paari erandiga.