laupäev, 7. mai 2011

Elu näitab naeratust

Ma võitsin ulmejuttude võistluse.
Ma olen nii äge!

Ja muidu on ka ilus olla.

/õhku täis ja vajab köisi, et end maa küljes kinni hoida

20 kommentaari:

  1. ... mäleta kaua seda tunnet!

    VastaKustuta
  2. Palju õnne!
    Ma tean, mida Sa tunned :)
    Mõtlesin, et tulen ja tutvustan ennast ning õnnitlen Sind, aga mu saatjad olid eelnevast sportlikust päevast üsna kapsad...

    VastaKustuta
  3. Väga lahe!:) Palju õnne! Tunne endast rõõmu!
    Maire

    VastaKustuta
  4. väga tubli! õnnitlused! :)

    ja selle lapsepostituse kohta on üks nõuanne ka (kuna ma ei tea, kui tihti autor vanade postituste kommentaare loeb, siis kirjutan igaks juhuks siia).

    meie koolis tehakse nn. laamendama hakanud poisslastega nii, et nad viiakse kohe pärast kaklust/tüli/sõnelust klassist välja eraldi ruumi, neile antakse kodused ülesanded või tunnitöö kätte ning jäetakse kahekesi koos ruumi teises otsas istuva valvajaga vaikselt lahendama.

    kuna mehed tõmbuvad tüli ajal endasse, on see nende jaoks kõige parem lahendus - niimoodi tund või paar teeb matemaatikat ja kui laps on maha rahunenud, tullakse ja arutatakse läbi, et miks niimoodi läks ja miks niimoodi käituti.

    kindlasti ei tohi last süüdistada ja tuleb lasta tal ise rääkida ning seeläbi aru saada, et tema käitumine oli vale.

    see töötab. nii tavalise pubeka kui ka erikasvatust vajava lapse peal.

    VastaKustuta
  5. Lugu peaks ilmuma järgmises "Täheajas".

    ja tänud! Kõigile!

    VastaKustuta
  6. Mina tahaksin samuti kirjalikult õnnitleda, sest paar päeva varem ma arvasin, et küll me saame tartu-reisil kõvasti muljetada nagunii, aga läks hoopis sedasi, et vaevu nägime üksteist ja hea seegi, et sai kallistada ja õlale patsutada :D

    ja nüüd ma saan avalikult rääkida ka, kuidas ma põdesin paar kolm päeva seda lugemisjärgset elamuskarusselli, mil lugu oma tahke avab ja detailid ühekaupa järelmeenuvad ja öösel magada ei saa ja ma olin täiesti kindel, et kui sa ei võida, siis peab võistlustööde hulka olema sattunud mingi uus (pange lünka oma lemmik-ulmekirjanik) oma seniavaldamata tööga. Ja äärepealt oleks ma enda värgid sahtlisse tagasi toppinud, kuni mulle meenus, et sul on ainult üks lugu ja sa saad ainult ühe esikoha saada ja nagunii ma tahtsin ainult näha, kas ma suudan kuskile paarikümne hulka upituda.

    Ja veel. Isegi teineteise töösid lugemata oli minu jaoks väga lõbus msnivestelda kirjutamisest ja kirjutamise ajal ja kui need siis valmis olid pärast, lugemisest lugemise ajal... Ja ma olen ilgelt õnnelik, et mul selline võimalus sinuga oli! Aitäh!

    VastaKustuta
  7. Tubli tegu!
    Põhjus uhke olla!

    *Ulatab tagasihoidliku aas-käokinga*

    VastaKustuta
  8. Vägev!
    Kui peaks olema võimalik võidulugu lugeda ka mingit muud moodi kui mingi väljaande (?) kaudu, millest ma iialgi kuulnud pole ja millele kusagilt läheneda ei oska, siis... anna aga teada. :)

    VastaKustuta
  9. kopeerin siia oma vastuse Elo omaga analoogilisele küsimusele (mida on mult üllatavalt palju küsitud nüüdseks):

    Lühidalt: ma hea meelega annaks juttu kohe lugeda kõigile, kes küsivad, sest mulle hirmsasti meeldib tähelepanu ja jutt tundub endale ka suht lahe olema.

    Teisalt saab ta selleks, et paberile minna, kindlasti veel läbi toimetatud ja viimistletud ja ideaalile nii lähedaseks töödeldud, kui üldse võimalik, ja ma kardan, et kui ma saadan praegu failid laiali, siis lõpuks, kui jutt Päris Valmis on, ei loe seda keegi. Sest kõik on juba lugenud ja teist korda ka ju ei viitsi.

    Aga tahaks ju ikkagi esineda - kaunilt ja elegantselt!

    Ühelausega: ma võin saata faili neile, kel seks ajaks huvi säilinud, välja nt siis, kui ta on paberiküpseks saanud.

    Või laenata välja oma autorieksemplari uuest "Täheajast", kui see kunagi ilmub.

    Ma ei arva, et kõik peaks selle kohe endale OSTMA suisa: mul endal on lõpuks raamatute ostmiseks raha vast kord aastas või nii.
    Aga ma eelistaksin seda, et loetaks lugu siis, kui viimsedki lapsused on välja roogitud ja asi VALMIS-VALMIS.
    Mitte "ah-käib-küll-valmis" nagu praegu.

    VastaKustuta
  10. Ega see jutt kuidagi selle tykiga seotud ole, mida mina kunagi natuke nägin?

    VastaKustuta
  11. Huvilistele: http://www.epl.ee/artikkel/597626

    Katkend võidutööst - ei ole tondi ja vampiirijutt. Tundub olevat klassikaline ulme - kauge tulevik ja imelised tehnoloogiad - inimene ikka inimene seal sees (nagu ta vist nõiajutuski oleks). Eks kunagi siis saab ka tervikut lugeda...

    VastaKustuta
  12. Oh! Lahe! Vägapalju õnne kohe!

    VastaKustuta
  13. (ei, Oop, see on üks teine lugu. Aga ma mõtlen sellele ka vahel ja plaanin taga midagi teha. kui 8 lk jama väljakärpida, hakkas äkki suht jutu moodi olema.)

    Aitäh veel kord nii kõigile endistele kui seekord kõigile uutele märkajatele!!

    VastaKustuta
  14. Mulle meenus ka, et ma õnne ju ei soovinudki. :D Palju-palju-palju õnne!

    VastaKustuta

Ma loen su sõnu, kui nad välja kirjutad ning avaldad!
Noh, paari erandiga.