reede, 1. mai 2009

...

Siin oli üks täiesti mõttetu postitus teemal, kuidas näete, siin on üks mõttetu postitus, ja ma vahel mõtlen mõne asja üle ka, aga mitte midagi kasulikku.
Likvideerisin ta ära, aga kirjutan selle asemel midagi tähtsat: füüsiline vorm paraneb! Ma ei kiirhiiligi enam, isegi mitte mäest üles! Ma jooksen! Mul on jõudu!

Olgu, ma ei võtta sentimeetritki alla (sest ma regulaarselt teen endale erandeid söömisrütmis) aga vähemalt ei võta juurde ka ja mul on lihased.
Elukogemus on näidanud, et kui isikul on lihased ja on vaja kähku hea välja näha, saavutab selle üsna ruttu ja tunduvalt väiksema näljapiinaga kui ilma lihasteta =D

/ühesõnaga, rahulolu.

Supernaturali osa (spoilerid järgnevad!!!) 4.20 paistis silma võrdelmisi nõrga loojutustamise ja ilusa mehega, kel suu verine peas. Ja väga usutavalt mängitud väikese jääkülma tüdrukuga.


Kuigi kaks valget ingellikku esinemist 4. hooaja 20. osa lõpus olid ka väga ja väga mõjuvad.
/ei, ma ei arva, et see pilt koos viimase lõiguga kedagi väga huvitab. Aga pole viga, varsti tulevad veel hullemad postitused, kuhu ma tulistan suvaliselt tükikesi juttudest, mida ma kunagi ei kirjuta.
Vaim valmis!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Ma loen su sõnu, kui nad välja kirjutad ning avaldad!
Noh, paari erandiga.