pühapäev, 27. juuni 2010

Lihtsalt teadmiseks

Tegelikult armastan ma meie mängijaid kirglikult.
Eriti neid, kes registreeruvad ka =)
Tume öö ja helged lood!

4 kommentaari:

  1. Hm. Mitte, et ma larpareid milleski väga kahtlustaksin, aga hea maine säilitamise nimel soovitan neile rääkida midagi umbes sellist. Värske valus kogemus, sry.

    VastaKustuta
  2. meie ei viska prügi randa. meieoleme oma organisatsiooni üheks eesmärgikski kirjutanud keskkonnahoiu. meie teeme oma mängijatele alati enne, keskel ja pärast selgeks, et praht tuleb kaasa võtta. ja meil ei ole kunagi mingit probleemi olnud. pealegi ei teki seal erilist prahti, kuna me üritame ikkagi olla Keskmaa-truud ja plastikut ja pakendeid kaasa ei vea.

    VastaKustuta
  3. /on uhke oma ajaloo üle, milles looduskaitsealadel üritusi korraldades on kohalike loodukaitsjatega ka PÄRAST üritust hästi läbi saadud. Prügi maha jätmine on sündsusetus ja sigadus ja loomulikult saab see ka osalejatele üle korratud.

    VastaKustuta
  4. Väga tubli. Oleks selliseid rohkem.

    (Ausõna, mul pole aimugi, mis organisatsioonist jutt käib, veel vähem sellest, mis selle eesmärkideks kirjutatud on. Aga ma nägin veel tunaeile, pärast RMK puhastust, pisikese rannalõigu peale umbes kolme purki ja yht piimapakki keset laulvat liiva. Selline asi muudab valulikuks.)

    VastaKustuta

Ma loen su sõnu, kui nad välja kirjutad ning avaldad!
Noh, paari erandiga.