pühapäev, 9. jaanuar 2011

Avalik naine

Muutsin nime üleval paremas nurgas.
Enda oma niisiis.
Sellepärast, et kuigi ma ikka veel tunnen end vahel kohutavalt vanana ning märkan, kuidas nooruslik vaimustusmisvõime, eksapistlike huvide köitvus ja kortsudeta nahapind üha vähenevad, on mingisugusel väga ürgsel tasemel jälle märgata noor olemist.

No ei saa ju olla vana see naine, kes võtab öösel magamise asemel kaks tundi voodis mingisuguse selgesilmalise meesolevuse pärast pisaraid valada?!
Küll aga on naine, kes sellised asjad oma kõigile nähtavasse võrgupäevikusse üles trükib, ilmselgelt väga avalik.

Aluspesu kandsin täna lillelist ja haiguse tõttu rögastasin päev otsa kohutavaid tumekollaseid tatiklompe pabertaskurättidesse.
Ja pool aega olen oma hormoonide mängukann v.a. juhtudel, kui need toimivad ängistavalt ja nende vastu tuleb võidelda. (Sel viimasel juhul ma muidugi võitlen. Phmt see ongi selle avaliku võrgupäeviku teema - et hormoonid on head seltsilised, kuni nad muudavad inimese maailma kaunimaks, värvilisemaks ning ehtsamaks. Aga kui nad, vastupidi, värvid maha keeravad ja elu jäledaks sülgavad, tasub omada toimivaid strateegiaid kurjade hormoonide vastu suunatud revolutsiooni läbiviimiseks. Ja üldse ei tule olla mitte oma hormoonide ori vaid teadlik kasutaja!)

Kokkuvõtteks arvan, et kannan nime välja küll.

=)

2 kommentaari:

Ma loen su sõnu, kui nad välja kirjutad ning avaldad!
Noh, paari erandiga.