teisipäev, 10. mai 2011

Ikka naeratab =)


Paistab, et eelmise postituse alla enam õnnesoove korjata ei õnnestu.
No mis seal ikka. Elagem tulevikus, mitte minevikus!

Elu on kuidagi tore korraga. Võib-olla seepärast, et ma käin jälle jooksmas ja hakkan märkama jõudluse kasvu. Võib-olla seepärast, et organism on jube kapiks hakanud ja viimane tõsise unevõla ja veini-üledoosiga öö ei andnudki hirmsat kassiahastuse-päeva tagajärjeks (natuke mureliku ainult).
V-o seepärast, et mõni noor nägus mees on lugenud sedasinast võrgupäevikut sügavale (see mind ikka tõsiselt hämmastas). V-o lihtsalt seepärast, et ma tõesti siiralt lootsin selle ulmevõistluse võita ja näe, võitsingi. (Kõik see "ehk märgivad ära"-jutt enne oli puhas võltstagasihoidlikkus. Ma olin ette ära otsustanud, et kui ma mingit auhinda ei saa, on järelikult žürii loll.)

Ma nägin noormeest, kes on minu tutvuskonnas üldse kõige ilusam inimene, rongis ja ajasin 3 sõna juttu. Ja ei tundnudki ennast imelikult ja halvasti seejuures.
Olen olnud inimestega nürimeelselt aus ja mitte tulnud vastu nende vajadustele enda omade arvel - ja see teeb mu ka õnnelikuks. Tunnen end nii täiskasvanuna!

Kui mul oleks veel raha juuksuri ja uue seeliku (ja söögi) jaoks, oleks see täiuslik plikakevad praegu.

(Mark pärit siit ja on tegelikult täiesti ebaõiglane, sest ma olen mõnd head meest elus ikka nii näinud, kuulnud kui isegi katsunud natuke - aga mingit õelat võlu ja tõtt on tas ikkagi.)

5 kommentaari:

  1. Osta juuksuri raha eest süüa, jeebus küll, nad ei hinda seda krunni või linnupesa, mis sulle pähe tehakse...
    Mitte keegi peale tolle juuksuri. Vb sa ise ka, ma ei tea, oleneb juuksuri päevast...

    VastaKustuta
  2. Sa mõistad pisut nagu valesti.

    Mul ei ole üldse raha, mitte millegi jaoks.

    Lihtsalt mulle meeldiks, kui oleks kõigi kolme tarvis, aga juuksur on söögist huvitavam, sest mingeid makarone ja võid ja tangu ja peeti ja kalakonservi ja mune jms olen ikka varunud ka, surm suu ääres ei ole, aga juuksuris käisin viimati vist (mõtleb hoolega) aastal 2006.

    Ja nüüd on tõesti siuke väljakasvanud kaabu moodi asi peas, et ise ei julge kohendada, äkki läheb veel hullemaks.

    VastaKustuta
  3. Võiksin pakkuda ennast ja oma juukselõikusmasinat põhjalikumaks pügamistööks, aga ma kardan, et see ei kvalifitseeruks juuksuriteenuseks.

    VastaKustuta
  4. Koberile taas kümme punkti---võtan selle"jeebuse" kindlasti kasutusele.:D

    VastaKustuta
  5. Kober tänab anokat komplimendi eest, aga ma tõesti polnud popularity lainel, vaid tundsin siiralt kaasa . olen ise samades oludes olnud, kus raha lihtsalt põle...

    VastaKustuta

Ma loen su sõnu, kui nad välja kirjutad ning avaldad!
Noh, paari erandiga.