teisipäev, 15. oktoober 2013

Lagunemine

Adrenaliini pealt alla tulla on kuidagi väga hirmus viimasel ajal.
Lisaks on mul mõnede asjaolude ja kodanikega seoses juba nädalakese jagu olnud ka dopamiiniabstinents, mis tundus nagu ulg lihas ja luus. Kiskus nagu konksudega, nii väga tahtnuks kohe ja üleni ja kohe, mis oli raske - aga ometi tajus iga erk kehas seejuures, et olen elus, elus, elus! Ja see oli korraga kohutav ja meeldiv. Nagu põnevus ikka.

Tänaseks, koos adrenaliini langemisel saabunud nukra ükskõiksusega on sellestki tundest alles jäänud absoluutne tühjus. Mittemiski. Null.
Isegi mitte igav liiv ja tühi väli, vaid igasuguse välja puudumine.

Kummaline, et kui on valu, oled valmis ka pargis alasti rööbaspuudel rippuma, et valu enam ei oleks. Aga kui valu mitte ei taandu, jättes enda asemel valuvõitmise ekstaatilised hormoonid, vaid muutub tühjuseks, siis tahaks teda tegelikult tagasi.

Misiganes on parem kui tänane tahte-, tunde-, huvi-, ja ihavaakum. Tõsiselt.


xkcd, kellega ma vahel random-nupu abil dialoogi pean, kommenteeris olukorda nii:

Noh, aga eks ma homme olen jälle enam-vähem inimene. Esiteks on õnneks koolipäev (ja mul on tegelikult vaja kohustusi ning eesmärke, et oma ellu struktuuri ja jõudu tuua) ning teiseks ei valitse kurjad hormoonid niiehknii igavesti + mu süda on ometi sitke!

***
Ah, ja siis mida inimene teeb, kui ta on seest absoluutselt tühi?
Otsib mingit tunnistust, et seal sisimas vähemalt mingil ajal midagi on olnud.
Tegin testi, mida notsu kunagi pool aastat tagasi soovitas isikusetüübi määramiseks.

Your result for The Brutally Honest Personality Test...

Pollyanna


So, you want to make the world a better place? Too bad it's never gonna happen.



Of all the types, you have to be one of the hardest to find fault in. You have a selfless and caring nature. You're a good listener and someone who wants to avoid conflict. You genuinely desire to do good.



Of course, these all add up to an incredibly overpowered conscience which makes you feel guilty and responsible when anything goes wrong. Of course, it MUST be your fault EVERY TIME.



Though you're constantly on a mission to find the truth, you have no use for hard facts and logic, which is a source of great confusion for those of us with brains. Despite this, in a losing argument, you're not above spouting off inaccurate statement after statement in an effort to protect your precious values.



You're most probably a perfectionist, which in this case, is a bad thing. Any group work is destined to fail because of your incredibly high standards.



Disregard what I said before. You're just easy to find fault in as everyone else.



Luckily, you're generally very hard on yourself, meaning I don't need to waste my precious time insulting you. Instead, just find all your own faults and insult yourself.



*****************

If you want to learn more about your personality type in a slightly less negative way, check out this.
Take The Brutally Honest Personality Test at HelloQuizzy

5 kommentaari:

  1. see meelitas ka mind testi tegema - seekord Scumbag ehk ENFP (mida ma viimasel ajal neist testidest järjest saan, tavalise ENTP asemel - äkki on oma tundva mina ja esimese isiku perspektiivi tagaotsimisest kasu olnud) - aga tglt tahtsin ma sellest kirjutada, et kui testis oli küsimus, kumba sa tahad õppida, algebrat või luulet, siis tabas mind lausnördimus, et mismõttes ma pean valima, miks ma mõlemat ei saa?

    VastaKustuta
  2. Seal oli päris mitu küsimust, mis panid mind samamoodi tundma. Kusjuures selle algbera juures ma ka hetke kõhklesin ka tegelt. Kuigi ma matemaatikast just algberat väga ei armasta (loe: koolis ma kaotasin just seal järje, sest õpetaja kinnitas, et kui te ei pane valemit tähele ja teete lihtsalt tehet edasi, kui teete õigesti, jõuate lõpuks sama vastuseni. Aga ma kunagi ei jõudnud, ilmselt mingite lollide vigade tõttu a la 6+2 on 12, ja see masendas silmini) aga ideeliselt ma tegelt ju hindan võimalust õppida asju, millest varem aru ei saanud.

    VastaKustuta
  3. (ja siis et korralik hommikuvõimlemine pani elu sisse, soovitan!)

    VastaKustuta
  4. kuidas kellelgi, mul võtab hommikune liiga äkiline liigutamine pigem silme eest mustaks ja teeb kogu päevaks uimaseks, enne tuleb ikka aeglaselt ja põhjalikult kaloreid (toidust)ja vererõhku (kohvist) manustada.

    VastaKustuta
  5. tglt ei kehti see ainult liigutamise kohta, vaid üldse kohe-pärast-ärkamist tegutsemise - ma suudan end küll vajadusel mobiliseerida ja asjad ära teha, aga ülejäänud päeva võib sel juhul maha kanda.

    VastaKustuta

Ma loen su sõnu, kui nad välja kirjutad ning avaldad!
Noh, paari erandiga.