pühapäev, 4. august 2019

Mereaeg: viies pump

Niisama ilus vaade alustuseks
DISCLAIMER: Selle postituse ilmutamisel pole mingi muud mõtet, kui laiemale avalikkkusele taas veidi tuvustada larpamist kui tõsiseltvõetavat hobi.

Käisin larpamas. Faking Naissaarel, mängu kuluks vajaliku tegelasena (mitte mängijana).
Muigugugigi oli raske.
Siiamaani liigun pisipisikeste sammudega, sest nii palju muljeid (mäng, olgu, aga sõit saarele! saar! sõit tagasi! võtnuks must juba ise kõik), et väga raske on koherentset (seostatud) teksti produtseerida (toota).
Tassime enne mängu tütrega asjasi
Elo pilt
Aga samas sinna mängu alla oli pandud niiiiiiiiiii palju tööd, et seda tuleb ju tunnustada! Nagu ... aeh ja oeh. Purjekad! Saar! Peidetud kraam! (Mu meelest ei leitud kaugeltki kõike üles.) Mälestused, geenid, tehnilised päris ülesanded, mida tuli PÄRISELT lahendada, et asjad tööle hakkaksid ja mäng edasi läheks!
NII LAHE!

Jah, minu roll ... maiteagi, vbla tuli veits pahasti välja, vbla oli mu tegelena edukam, kui planeeritud.
Takkajärgi sain aru, et krt, ma pidanuksin ju konflikte tootma! Selleks mu tegelane vajalik oli!
Aga ei, miks ma pidanuksin jama põhjustama, kui mul kõik laabus: seemnepanga rahvas tahtis minuga kaupa teha maismaa vastu, phmt meie saaks viljaseemneid ja nemad osakese PurCali põllumaast, jumala hea ju!
(Rollis oli kirjas, et seemnepank on neile väga püha ja seda kätte saada peaaegu võimatu.)
Pumbajaam. Diana pilt
Ja häda puhuks oli veel PurCali (minu firma) käes Ray -  ühe mängijategelase vend, kelle minu tegelase lähikonnas olevad isikud kinni püüdsid ja piinasid, ent kes oli ikkagi elus ja kaugel eemal vangis. Vbla tema eest saaks veel soodustki?
Nii mõttetu naine ma (mu tegelane) igatahes ka ei ole, et arvaks, et firma kasumi nimel tuleks tehingut maaga vältida ja keskenduda väljapressimisele?! Eesmärk on ju seemnetele küüned taha saada, mitte maapinda kokku hoida, dohh!

Lisaks oli minu sidevõtt firmaga (üks rolli eesmärke) viimaks SOOSITUD asi - ok, et saatja ei
hakanud ega hakanud ega hakanud tööle, no mis teha.
Aga viimaks hakkas! Nii et ma oletasin, et peale mängu lõppu saan oma side võetud ning meile laeva järele kutsutud, sest seemnepanga rahvas oli ka siin ja muidugi tahaks firma nad ära tuua ja kaupa teha, dohh.

Oma tegelase puhul: kostüümisoovitus oli, et futuülikond hallides toonides + valge särk ja lips, midagi militaarset, midagi peenemat.
No ma hallide toonide osas natu uurisin, et ehk saab neid vähendada, sest imeliku maitsega, nagu ma olen, mul oli vastavaid rõivaid küll, aga mitte hallides toonides.
(Mulle meeldivad värvid.)
relv tuppe

Et ma armeesaapaid ei pane, otsustasin eelmisel päeval (need näevad väga kenad välja, ent kipuvad hõõruma mitmest kohast ja otsustasin, et kui ilu nõuab nii palju ohvreid, jäävad need toomata). Aga et ma enne mängu kodus avastasin, et mu raudne veendumus, et valge särk ripub riidepuul ja vaja aint selga panna, on ekslik ja valgeid pluuse (mitte üldse särke) on 3, ja päevasärke 4, aga ükski neist pole valge, oli veits mõru.
Triikisin siis kähku pooleldi ära (ach, las teine pool jääb "ellujääja üksikul saarel" teemasse) kõige heledama ja vähemruudulise saadavatest päevasärkidest ja läksin kohale.
No ... mul oli lips
Tegelast luues võtsin teemaks Pulp Fictioni. Aga selle põhjal tuli ikkagi nii meeldiv kurikael, et aint Sanchez (üks morni olemisega naistegelane) umbusaldas teda korralikult.

Ainus miinus oli, et ma ei saanudki tuld üheltki mängijalt (ehitasin suitsule tule otsimise ümber terve oma karakteri) ja kuna mu suitsuisu kasvas viimaks liiga suureks, pigistasin oma lõpukorral välgumihklist veel leegi välja ja nautisin saadud suitsu nagu armulugu.
ilus mees heidab meelt
Aaa, et mängjaid tuli npc-idel igavik otsa oodata? Naah, õnneks oli soe, vihma hakkas sadama alles pärast mängu lõppu, pikutasin mängult-sidejaama-päriselt-päikseliste-varemete katusel ja ootasin rahulikult. Kui viimaks janu peale tuli, hakkasin npc-de laagrisse tagasi minema ja olalala!, komistasin teel mängijate otsa.

Kuna täna on mängu teine läbimäng uute tegelastega, ei ole kedagi veel netis, et pilte võtta ja jagada saaksin, aga kui tulevad, postitus täieneb.
Lisa: tehtud!

Sest ma tahan teile ka NÄIDATA, mitte ainult kirjutada, kuidas oli!

Tähelepanelik vaatleja näeb ka mu tütart

Williams mõtleb, kas võtta pakutud kala vastu.
Ülo pilt

1 kommentaar:

  1. Päris mängupiltidega läheb aega, et soovijad saaks enne öelda, et mkmm, seda pilti paluks avalikult mitte näidata, levitamisest rääkimata.

    VastaKustuta

Ma loen su sõnu, kui nad välja kirjutad ning avaldad!
Noh, paari erandiga.