laupäev, 27. juuli 2013

Head käed

Mul on olnud paar rasket päeva pärast toredat maalolekut. Tunne on nagu vanal poolsurnud takutuustil, peavalu ning üldine ikaldus. Mõtsin, et postitaks siis midagi helget, vastukaaluks eluraskustele. 
Maal kirjutasin.

***

Mulle meeldib söögiasju lõigata. Näiteks sinki, leiba, juustu, tomateid jne. Eriti meeldib see mulle suviti ja kolmveerandvarrukatega või meestesärgis, üleskääritud käistega. Mulle meeldib vaadata alla oma käe poole, selle tugevad esiletungivad veenid, päevitusvärv ja heledaks pleekinud karvad. Punane tomat, valge särk, pruun käeselg, must noapea.
Lumivalgekese ema tundmused hinges.

Ükspäev jäin mõtlema, et mulle vist meeldib eriti selle lõikava käe aimatav mehelikkus: kuldseks pleekinud karvu tundub olevat rohkem kui muidu, täitunud veenid viitavad füüsilisele aktiivsusele ja jõule ning eriti äge on just see laia varruka ja kõhna käsivarre kontrast. Üldiselt, mis seal imestada: ma olen naine, mulle meeldivad mehed, muidugi meeldivad mulle (enda juures samuti) ka mehelikud atribuudid.
Siis jäin mõtlema, kas meestele, kellele meeldivad naised, meeldivad ka endi juures naiselikud atribuudid? Veidi pehmemad jooned, rohkem rasvkudet ümarusi loomas, karvadeta lõug ja ninaalune? Ja kas see selgitab, miks nii paljud mehed kipuvad kõhtu kasvama ja miks näo raseerimine nii popp on?

***

Ma istun arvuti taga ja ajan mingit asjalikku asist asja, keskendunult. Leevike istub ka sealsamas ja arutab minuga sedasama asjalikku asja.
Heidab üle õla minu poole pilgu.
Mina (jään poole lause pealt vait ja hakkan naeratama.) 
Tema: Mida? (Naerab.) Sa äkki mahenesid vähemalt kuuskümmend kraadi!
Mina: Sulle on natuke vurre kasvanud jälle. See on nii ilus!
Tema
(vabandavalt): Nojah, pole mahti olnud habet ajada... Peaks vist jälle.
Mina (valuline pilk): ?? ?! ?!?! !!!!! (Pilk, mis on jätkuvalt pööratud armsama kergelt tumedavurrulisele näole, leebub, sest sellele lihtsalt pole võimalik vastu panna): No olgu. Eks sa siis aja ära. Kui sa just pead.
***

Tegelt, muidugi, ei ole mu käsivars üldse mehelik. See on ikkagi minu oma, 100% naise käsi oma loomulikus olekus, ja kui küüned on lakitud ja/või käevõru ümber, meeldib ta mulle veel eriti.
Kuigi muidugi võib seda seletada sellega, et kerge transvesta-võlu tekib lisaks =)

Samuti on mul viimasel ajal siuke mure, et kui juuksed vähe pikemaks kasvavad, ei meeldi ma endale enam üldse ja lõikan nad kasvõi öösel kell pool üks ise käsitöökääridega maha, et ilgest liigsest karvakasvust peas võimalikult ruttu vabaneda.

3 kommentaari:

  1. Mulle on ka viimastel aastatel hakanud habemega mehed meeldima. Kui näen viisaka ja pügatud (siia alla ei kuulu võsakujulise poolde rinda ulatuva parraga mehed), siis tekib selline tunne, et tegemist on ühe toreda ja meeldiva inimesega.
    Katsusin vabakaasale ka habeme ideed müüa, aga tema leidis, et see pole see. Et teeb vanaks ja üldse kasvab tal habe oaasidena ja miks ma tahan, et ta halb välja näeks. Hea, et peretüli ei tulnud.

    VastaKustuta
  2. Nojah, noh. See minu armsam ka ei taha kuidagi.
    Olevat kole =/

    VastaKustuta
  3. Mulle meeldivad ka väga veenid... Nii raske on Eestis midagi mulle leida, sest kui keegi ongi, ei julge keegi avaldada kas seda või oma kontaktandmeid. Ise ka ei taha, sest ma ei ole ju üldse kindel kas keegi vastab. Oleks tore, kui kirjeldaksid: alju_5@hotmail.com. :)

    VastaKustuta

Ma loen su sõnu, kui nad välja kirjutad ning avaldad!
Noh, paari erandiga.