neljapäev, 19. november 2009

Oh, ma olen nii isetu!

Mul on ühe asja kaelast ära saamise (täh, kaaspeakorraldaja, sinu hiigelpanuse eest!) järel tekkinud uus plaan.
Väike ja süütu.
Plaani keskpunkt on
Kim Boekbinder

kes teeb lustlik-lüürilist, kerge nurgaga (ja juhtumisi minu südame võitnud) muusikat, ning korjab Ameerikamaal raha, et välja anda Plaat. (Sellest räägib ta umbes igas teises blogisissekandes, oma myspace-kontol ja üldse igal pool, kus saab. Lugege linki!)
Kel on krediitkaart, peaks saama selleks talle ka otse annetada.
A mul ei ole krediitkaarti. Mul pole ka paypali (kuigi ma pean veel uurima, mis see üldse on).

Aga ma saadaksin hea meelega Kimile nt 50 krooni, mis siis, et see tuleb mu jõuluks mõeldud nappide säästude hulgast. Sest Kim teeb muusikat, mis teeb mu rõõmsaks.
Ta on nii äge!
Ja kui ma saaksin kokku veel inimesi, kes tahaksid Kimile raha annetada, heh, kui me saaks kokku mingi mainimist veidigi väärt summa, vahest õnnestuks veenda teda kunagi ka Eestisse esinema tulema, kui ta vahel Euroopasse sattub? Olen kindel, et ta on elus kontserdil veel parem.

Niisiis on mul idee Kimile raha korjata ja saata see üle kellegi, kes on usaldusväärne (jah, ma tahan raha korjata Kimi plaadi tarvis ja mitte mõne morni kohaliku jõuluostudeks) talle kätte. Ma olen suht kindel, et kui saata koos rahaga ka kiri, et see raha on summati sellelt ja sellelt ja sellelt ja sellelt inimeselt, mitte üheltainsalt jõukurilt, saame me kõik ka oma annetusele vastava tasu kas siis muusika allalaadimisõiguse ja -võimaluse või mõnel jõukamal ka reaalse plaadi näol.
(Ma olen selles suht kindel seetõttu, et Kim on leebe ja lustlik ja kontaktialdis, nagu ma tuvastasin, üritades välja uurida, kuidas talle annetada, kui mul krediitkaarti pole.)

Ma pole kunagi rahakogumiskampaaniat korraldanud =)
Kui kellelgi on soovitusi, kuidas see asi töötaks, või osalemissoovi, siis kommentaarikast on avatud, aga minu mailiaadress töötab ka.
Ja muidugi võiksid need, kes leiavad Kimi muusika samuti veetleva olevat, tema lehekülje linki oma blogides levitada ja kõneleda eestlasele sellest, kui tore ta on =)

3 kommentaari:

  1. Muide, mul on Paypal olemas. Nii igaks-juhuks infoks.

    VastaKustuta
  2. Ma vist pean sinu pakkumise üles võtma ja talle üle sinu raha saatma, sest keegi teine ei paista huvitatud olevat =/

    VastaKustuta
  3. Ma pole kyll veel nootigi Boekbinder muusikast kuulnud, aga ta räägib ukulelest, millel on tema enda, Neil Gaimani ja Amanda Palmerit allkirjad. Kui KB just salamisi Palmeri ja Gaimani artefakti sodinud pole ja nemad kah sellest teavad, peab ta igatahes hea olema.

    Kas me ei saaks kuskilt 10 000 dollarit kokku kraapida? Siis võiksime plaadile eestikeelse nime panna. "Emajõe ööbik" või midagi muud sama ilusat.

    VastaKustuta

Ma loen su sõnu, kui nad välja kirjutad ning avaldad!
Noh, paari erandiga.