pühapäev, 19. september 2010

Silmakirjalik

Alles ma siin rääkisin, kuidas muusikal minu elus vähe rolli on olnud ja kuidas on kole, kui sind pannakse paika kuulatava muusika põhjal, kuigi muusika pole ju ometi üldse nii oluline!

Nüüd lugesin ühe (üle 30 aasta vana) inimese võrgus avalikult üleval rippuvast endaesitlusest, et tema lemmikmuusikat teevad Coldplay, Keane, Eric Clapton, Enya ja Nelly Furtado. Mispeale ma otsustasin kohe edasise lugemise katkestada, kuna selle persooni esteetiline meel on ilmselt vigane ja ta on tõenäoliselt ka muidu idioot.
See võis olla hirmus ebaõiglane, aga noh- mulle ta pilt ka ei meeldinud!

P.S Loodan, et sarkasm selle pihta, kui pealiskaudsuse- ja eelarvamustevabalt ma inimestesse suhtun, oli arudaadav.

3 kommentaari:

  1. irw, ma just istun mingis suvalises Osijeki baaris ja leian, et mulle siin meeldib, ennekõike seetõttu, et mängitav muusika on muusika minu kõrvadele :) Ei tea, kas see on ka ennatlik hinnang

    VastaKustuta
  2. Coldplayd ja Nelly Furtadot ei mäleta. Keane'i olen kuulnud, aga ikka ei mäleta. Clapton on praeguseks, vabandage, klassik. Ja Enya... hm, ega ma kuulasin teda ammu kyll, aga mõnikord ikkagi meeldib. Ilmselt iirluse tõttu. Mis me sellest nyyd järeldame?

    Kardetavasti seda, et ma blogin varsti samal teemal.

    ***

    Kergekäeliselt ennatlike järelduste tegemine ja põgusa tõendusmaterjali põhjal eelarvamuste loomine on suur kunst. Seda ei maksa jätta amatööride hooleks.

    VastaKustuta
  3. Enya...endine Clannadi laulja, ja Clannad tegi muusika sellisele kunagisele seebile nagu robin hood, mis kardetavasti oli üks minu teejuhatajatest fantaasiamaailma. Clannadi Legend on plaat, mis mul kananaha ihule võib tuua. Ja Robinit mängis algul pikajuukseline Michael Praed (googeldada tasub , see mees pani nii mõnegi tütarlapse põskede punastades unistavalt ohkama)

    VastaKustuta

Ma loen su sõnu, kui nad välja kirjutad ning avaldad!
Noh, paari erandiga.