teisipäev, 5. oktoober 2010

Kuidas mees lahendab kõik naise probleemid ja kuidas mehe puudumine on ikka tõesti puudujääk

Ehk teiste sõnadega - toimetatud vestlusi väikesest aknakesest

G. ütleb: see on nii ebaõiglane, et kui keegi on lahe, on ta igal pool lahe! Ja need, kes pole, pole peaaegu kuskil.
:(
see on nii jube!
nagu klassiühiskond.
F. ütleb:
ma küll loodan, et ma vahel kuskil ikka olen lahe.
...kuigi üldiselt mitte.
G. ütleb:
ma lausa usun, et ma vahel ikka nagu olengi lahe
aga ma tean, et kogu aeg ei ole.
(järgneb näide, mis on tsenseeritud, ja ving)
...oleks kuidagi õiglane, kui Aw (jah, seesama) ka KOGU AEG lahe poleks
F. ütleb: äkki ta kuskil salaja on ebalahe
G. ütleb: võimalik
kodus naisega?
F. ütleb: no see oleks natuke nõme muidugi
et kõigi teistega on lahe, aga oma naisega mitte
G ütleb: see oleks juba väga nõme
aga ma mõtsin mitte seda, et ta on naisega aktiivselt ebalahe vaid et seal on ta kuidagi lõdvemaks lastud
kuigi ma kardan
et pikkade triibuliste aluspükstega Aw, kes, suu hapukurki täis, kempsuuksel midagi wrestlingu teemadel seletab, oleks ikkagi lahe
F. ütleb: :D
a kuidas me lahedaks saaksime, ah?
...ma tahaks ühtlasi olla ka hea
G. ütleb: ma ka.
aga ma ei tea, kuidas
ju vist
ei tohiks nii palju tahta lahe olla
või midagi?
samas
isegi i. teeb [tsenseeritud, võib nt lugeda mõnesid asju] selleks, et kõik näeks, kui lahe ta on
ja tema on tõesõna lahe
F. ütleb: :D
G. ütleb:
ma pakuks, et vähem põdeda on hea, aga siis on silme ees [nimi, tsenseeritud] eeskuju, ja see ka ei päästa
F. ütleb: jah
(mõtlik paus)
noh
mul on vähemalt mees, kes mulle vahel ikka ütleb, et ma olen tore ja hea ja ilus
G. ütleb: =) See on hea...

...ja läheb nurka nukrutsema, paranoiliselt oma ebalahedust põdema ning mehetuse piinu mõistma.

Või siis ka mitte, aga see oli hea lõpetus.

15 kommentaari:

  1. ah! ma sain just aru, et meil oli üks oluline asi kahe silma vahele jäänud - me rääkisime lahedatest MEESTEST! mis tähendab et enda lahedust või mittelahedust nendega võrrelda on samadelt alustelt natuke mõttetu. homme räägime lahedatest naistest ja siis äkki jõuame kuskile. :)

    VastaKustuta
  2. Tegelt ma ei tea - kas naiste lahedus on kuidagi kvalitatiivselt erinev meeste omast?

    Või on naised kuidagi keskmiselt vähem lahedad?

    Või... mis see suur erinevus on?

    VastaKustuta
  3. Vastupidi- naised on keskmiselt ja kvalitatiivselt lahedamad, sest nad ei ürita nii põhimõtteliselt lahedad olla...

    VastaKustuta
  4. mismõttes naised ei ürita lahedad olla? mida need plaatinaplondid aminavää grillkanad siis teevad? ma käisin eelmisel nädalal tallinnas, see ainult koosneski poppidest ja noortepärastest inimestest. tartus on tudengite kontsentraat liiga suur, siin on lahe olla tudeng (mis on omaette ooper).

    VastaKustuta
  5. jah.

    Ja muuseas, kui ka välja arvata grillkananeiud, siis on olemas kõiksugu sellised "sinisuksed" ja "pohheemlik-kunstiline" ja "poisstüdruk"-värgid, millega koos käib mitte ainult välimus vaid ka hoiak, keelekasutus-misiganes, on samuti väga levinud "olen lahe noor naine"-püüdlused.

    Nüüd, siinmainitud ja väga laiale avalikkusele vast vähemalt mingil määral anonüümseks jäävad lahedad mehed ei esinda mingeid selliseid veidraid stereotüüpe, vaid vähemalt pealtnäha on nad lahedad väga sundimatult ja neile endile ainuomaselt.
    Mis muidugi tõstabki neid kvalitatiivselt kohe kõigist "olen selline lahe, näete!" värkidest automaatselt kõrgemale lahedusastmele.

    Ja samas, kuigi see tundub nende poolt nii sundimatu, tean ma vähemalt 2 meest, kes kultiveerivad justkui-sundimatut lahedust tahtlikult - ja pole üldse väga palju vähem lahedad. (Kuigi natuke on.)
    Ja lisana, kui inimene (ükskõik mis soost) on lahe olemise juurde ka lahke ja hea, on ta hoobilt veel hästi palju lahedam.

    VastaKustuta
  6. Aga te mõlemad olete ju! Umbes sellisel määral, et ma suvalisel hetkel vaatan ja näen, et T. istub sundimatult kohvi/ku/laua ääres ja asjatab seal midagi, aga näeb sellise asjatamise juures hämmastavalt lahe välja! Ma tean kyll, et tegelikult ei tee ta parajasti mitte midagi lahedustandvat, aga ikka on! Ja uskumatult. Ja I. samamoodi. Ja yleyldse ma tean ainult väga yksikuid, kui neidki, meesterahvaid, kes suvalisel hektel lahedad välja näevad, aga tervet pihutäit naisterahvaid.

    VastaKustuta
  7. Komplimendid on võluvad, ma tänan omalt poolt.

    Agagagagagaga! aga!
    Aga.
    Välimus pole mitte kõik siin ilmas.

    Tegelikult algas jutuajamine sellest, et mispärast ühed inimesed suudavad naljale reageerida ja teha sellest veel parema nalja (=lahedad) ja teised jäävad kokutama, hakkavad tõsimeeli vaidlema või lasevad lihtsalt üldse reageerimata oma teemaga edasi = tapavad nalja ära ka kõigi teiste jaoks (=ebalahedad).

    ja siis me avastasime, et see omadus katab tegelikult üsna suurel määral ära kõik elualad - inimene, kes suudab nalja arendada, on ka igas teises eluvaldkonnas võluv ja igatepidi meeldiv kaaslane nii ekstreemmatkal kui vaimse töö grupis. Samas kui need teised on enamasti sitad kaaslased igal pool ja tööd on nende seltsis isegi endal raske teha, mingi sünergia sünnist rääkimata.

    isegi kui nad sulle phmt tegelikult isegi paljude omaduste poolest meeldivad.

    See ei tundu üldse õige!
    See tundub isegi vale ja halb!
    Võiks ja peaks ju ometi olema nii, et igaühel omad tugevad küljed ja nõrgad küljed!!!

    Aga...

    ja siis me jõudsime iseenda juurde. kes me üksteisega küll väga hästi töötame, aga üldiselt on meil ka naljade arendamisega raskusi.

    VastaKustuta
  8. Eri gruppides on tegelikult väga erinevad naljad. Absoluutselt erineva loogikaga teinekord.

    Kõrvaline jutt: kui siia chrome'iga sisse püüda tulla, siis hakkab chrome mingeid hoiatusi vilgutama, et lehekülg sisaldab elemente parenting-mis-ta-nüüd-oligi leheküljelt ja et see parenting ja nii edasi lehekülg võib levitada pahavara (ilma enese teadmata). Oma vana linuxi peal sõidan ikka sisse ja väga ei põe, aga windowsiga lõin vedelaks, pealegi ei olnud see minu arvuti ega minu windows.

    VastaKustuta
  9. Pagan.

    Mul ei ole vist erilist kontrolli ka selle üle, mis siin lehel elab.

    Praegu tekkis veider tunne nagu oleks paeluss kõhus või midagi.

    Kui kellelegi, kes seda juttu lugema juhtub, on mingit teadmist, et milles asi võib olla, jätke teade.

    VastaKustuta
  10. Lehekülje nimi, mille "elementide" eest hoiatati, oli vist allparentinghelp või midagi sellist, kunagi oli see sul vist parempoolse riba peal, praegu ma ei näe.

    VastaKustuta
  11. Mind hoiatab nende elementide eest Exploreris kogu aeg. Pole ühtegi viirust saanud.

    Mina ei usu universaalsesse lahedusse. See on ikka seotud subjektiivse hinnanguga. Nii nagu naljadega, mõni nalik kohe ei tundu üldse naljakas, aga sama nalja peale lagistab kõrvalistuv isik nii, et tilgad püksis. Vabandage mu vulgaarset keelekasutust.

    VastaKustuta
  12. Tore.
    Nüüd kadusid kõik teiste päevikute lingid ära iseenesest.

    Siin toimetab miski saatnalik jõud, ma ütlen!

    VastaKustuta
  13. aga mina seni mõtlesin naiivselt, et igaühel on laheduse-päevi, ja mul vb on neid keskmisest vähem või nii, et kui ma ei taba tuuma või kokutama kukun või kellegi ärksast teemast oma tuhmiga pärast hetkelist lühisepausi lihtsalt üle sõidan. Et mõnel päeval lihtsalt on inimene rohkem lahti ja TABAB kõiki neid asju lausa ulmeliselt hästi. Ja siis temaga on nii hea rääkida ja teda peetakse kohe väga lahedaks ja tullakse koju ja meenutatakse ja öeldakse kõigile, et kuule, ma nägin täna linnas seda tüüpi, ilgelt vahva. Samas kui parajasti kinnise mõistusega inimesega kohtumine võib jätta lihtsalt mulje, et tal on hetkel mingi eriliselt nõme elufaas ja probleemid. Analoogia siis, et tulnud koju, öeldakse, et ahjaa, ma nägin linnas seda tüüpi. Hmm. Ei tea kuidas tal töökohaga on või nii, oli säärane murelik ja kuri.

    VastaKustuta
  14. See asi ka, et sõbralike inimestega on kergem lahe olla kui hirmuäratavatega - kusjuures see hirmuäratav võib ise olla lahe, vaimukas, kiirreageeriv jne, aga tekitada sinna juurde teistes pideva ärevuse, et "äkki ma ei ole tasemel", umbes nagu "Ridicule"'i filmis, kus vaimukus oli elu ja surma küsimus. Sedasorti inimesed, kes justkui kontrolliks ise kõiki oma liigutusi ja sõnu, nii et hakkad ise ka kontrollima, mis tähendab, et suure kontrolliga lähevad reaktsioonid aeglaseks ja nüriks.

    VastaKustuta

Ma loen su sõnu, kui nad välja kirjutad ning avaldad!
Noh, paari erandiga.