neljapäev, 13. juuli 2017

Ränt, aga rõõmus

Tõepoolest, läks paremaks.
Öö järel pea veel valutas, aga päeva esimene valuvaigisti võttis selle tasapisi maha ja keskpäevaks oli juba hea. Päike tuli välja (sel võib side olla peavalu lakkamisega, mulle mõjub kõrgrõhkkond hästi ja madalrõhkkond halvasti) ning kuigi mu laubal ja juuste all on katsumisel valusad kohad sellest, kui kõvasti nahka hõõrusin enne, ei sega need väga, isegi kui puudutada - ma olen liiga tuttav nii palju hullema valuga ja seda ju enam pole!
Jee!

Muidu - muidu ... oot, suudan seda ka nii ümbernurga öelda, et keegi ei saa aru, kellest jutt ju!
Ühelausega: ma ei ole ainus naine, kelle osas imestada, et võis saada tema, aga võeti SEE?!?!?!
Mul ikka kukub suu ammuli, milliste naiste kõrvalt võetakse MILLISEID naisi. Nagu --- minu jaoks on täiesti wtf, et mees, kel on võimalik saada torm, tarkus ja headus, eelistab porivaipa.
Aga no - ei ole see Rongimehe eripära, ei ole.
Lihtne, veits loll ja ettearvatav ONGI see, mida osad mehed tahavad. No et naine ei segaks, aga oleks samas olemas.
Oh! Inimesed! LOLLAKAD!!!!

Mitte et mul poleks ikka hämmastus enda osas, et selliseid mehi ise vaatasin! Nagu - kus oli mu mõistusesnobism? Kuidas on võimalik, et lihtsalt ei NÄINUD, et inimene on juhm?!?!?!
Inimesed! Lollakad! (Antud juhul siis mina.)
Aga see üldse ei muserda mind täna. I am the warrior and this my song! Kõik nooled, mis vali saatus paiskab, kõik hädamered näevad mu relvi ja kuulevad võitlusröögatust!
Ei karda midagi.

Pealegi sai halb tunne põhjenduse - PMS.
Olen ikka hormooniori.

Mul endal on tunne, et kellegagi paarumiseks peaks ta mu ellu lisaväärtust tooma. Mitte lihtsalt, et rohkem raha ja keegi veel, kes laste üritustel käiks, vaid nagu PÄRISELT. Et mul oleks põnev temaga rääkida, et ta annaks uusi vaatenurki (mitte kui ostsin turult 3 suvikõrvitsat ja kaks sibulat, ta nagu ilmaimet kuulutaks: "Sa ostsid viis asja!", milline oleks umbes mitmete mulle jälestusväärsete inimeste reaktsioon), et ta kõditaks mu fantaasiat ja kallistaks ja teeks mulle pai, kui vaja.
Mis kuradi mõte on ent inimesel mu elus, kes "ei sega"? Lisaväärtust ei too, lihtsalt "ei sega"?
Kusjuures peab tõdema, et hulk inimesi elavad partneritega, kes SEGAVAD. Oma lolli jutu ja absurdsete soovidega.
Miks, MIKS?!
Et suhe on "töö"? Aga MIKS seda tööd teha?! Mida see annab?! Peab ju midagi enamat olema kui "jee, olen suhtes"?
Mina mitte aru saama.

Minu isiklikus elus on peamised probleemid hetkel paremal ülemine sügelev ige (tean küll, ta hakkab sügelema, kui mingi toidutükk läheb sinna hamba vahele ja ma ei saa seda kätte) ja katkine kompuuter.
Saaks juba poja tahvelarvuti parandet, viiks läpaka asemele!


3 kommentaari:

  1. Suhte ja lisaväärtust teema - täpselt! Ma viimasel ajal just ka selle peale mõelnud ning nüüd Sa säästsid mind sõnastamise vaevast.

    VastaKustuta
  2. Lugesin su blogi (kunagi ammu olen sealt paar retsepti võtnud ka).
    Vau, tark inime!
    Jee!

    VastaKustuta
  3. Ma loen Su blogi muidugi juba ammu ja omajagu kordi olen tahtnud öelda, et jee, minu mõte.Ja kui just pole mu mõte, siis naudin keelekasutust.
    Aa, ja selle kohta, kui on võimalus valida torm ja tarkus, aga valitakse porimatt, siis - mu meelest tormi ja tarkust kardetakse, nende haldamiseks peab ise tugev olema, aga palju neid nõnda tugevaid ikka on.

    VastaKustuta

Ma loen su sõnu, kui nad välja kirjutad ning avaldad!
Noh, paari erandiga.