esmaspäev, 11. september 2017

Tuleb sisse, läheb jälle välja. Nagu hingamine

Mis, RAHAST on jutt!

Krt, pean jälle kokkuhoidlikuks hakkama. Vähemalt mõneks ajaks.
Kunstlik viljastamine variandis inseminatsioon maksab 349 eurot kord. Ma mõtsin, et selle raha eest saab 3-4 katset, aga ei - ühe.
See ei ole kohutav löök, aga rahaga päris "mul on küll liiga palju kleite ja see isegi ei ole mu lemmikšnitt, aga EHTNE SIID ja PÄRIS TIKAND ning nii odav!" enam teha ei saa.

Siidkleit on ikka veel pakis, millega postis tuli. Mul on liiga palju kleite, pole mingit motivatsiooni teda välja võtta ning uurida, kuidas siis minu seljas paistab.
See-eest nägin täiesti nõmedaid unenägusid (mitte hirmsaid, nõmedaid). Tõsi, oli hetk, kus keegi küsis, kas mul ka mõni tätoveering on ja siis võtsin pikemata selja paljaks ja nautisin "OI KUI SUUR!", "NII LAHE", "SA IKKA ÜLLATAD!" reaktsioone.
Olen ilmselgelt ka alateadvuse tasandil oma kaunistatud selja omaks võtnud.
Siis läks uni jälle nõmedana edasi. Nagu - ma ärkasin kolm korda lühikeste vaheaegadega, aga olin nii neetult unine, et magasin edasi. Alles neljandal korral loobusin - uni ei läinud paremaks, isegi uus unenägu ei alanud. No krt, tuleb siis ajul päriselt ärkvele tõusta lasta.
Midagi kirjeldada ka ei ole. Mingid keskealised naised, keda ma ei tundnud, mingi kokkusaamine, mingi maskidega tänavafestival, mida süüa - miski ei maitse - mida rääkida - kõik on mage - kaasa arvatud maskid ja inimesed ja ...
Nõme.

Peaks vist postituse ilmutamisega venitama, kuni Olevi käest pildid ka kätte saan.
Olgu, venitan.
Kõik ajamääratlused seega on hägused, "täna" ja "eile" üldse ei tarvitse täna või eile olnud olla, ent see-eest palun, pilt sellest seljast, mille demonstreerimist ka unes näen:



Aga.
Isane, kellest enne rääkisin, pani mul CivilizationVI tööle. (Ei, ma vahepeal hankisin videokaardi ja üks teine isane ehitas mulle lauaarvuti, mis on täiesti mängitav, aga ise IKKAGI civi seal tööle ei saanud.)
Nagu - nii tore.
Nagu - kõik elus on korraga kergem.
Nagu - kõik saabki korda.
Vaikselt nukerdades ja vahel ka teistele lootes lõpuks saab.
Võib aega võtta, aga LÕPUKS SAAB.

Näe, siin ma mängin Civilization VI.

Nii krdi elevil!
Abipalumine on imeline asi. Miks ma seda kogu aeg ei teinud?!

Ega muidugi ikka väga ei suuda. Olukorrad, kus tulen üldse selle peale, et keegi võiks aidata, satuvad harva ette. Omameelest palun alati, kui vaja, aga ikkagi on alailma: "Kuule, järgmisel korral analoogilises olukorras helista mulle! Ma ju aitaksin, kui teaksin."

Ja mina mõtlen: "Krt, ma ei tulnud selle pealegi!"

14 kommentaari:

  1. Oh, Tuul Sepp juhtis tähelepanu, et "whitstand" on valesti kirjutatud. Ja ma olen nii rõõmus ja elevil seepeale, sest kas Portgas D. Ace ei oma õlavarrel valestikirjatud omaenda nime, kus viga on maha tõmmatud (tätoveerituna) ja õigega asendatud?
    Haa!
    Täiega lahe on mitte olla täiuslik ja teha vigu =)

    http://1.bp.blogspot.com/-5oiLrTGpITw/ULz766RhSQI/AAAAAAAAFu0/2wMRdkTMIUs/s1600/tumblr_lmuby1nRMm1qjyxcf.jpg

    VastaKustuta
  2. Ma olen nõus, et parandusega saab olema veel ägedam kui praegu!

    VastaKustuta
  3. vabandust pealiskaudse komplimendi pärast, aga ikkagi: appi, kui hea sa välja näed.

    VastaKustuta
  4. Nii kena sust mulle seda öelda, kohe rõõmustan ekstra =)

    VastaKustuta
  5. Mis tähendab liiga palju kleite? Liiga palju kleite pole olemas😀
    Tätokas, nii suure kohta ei tohiks vist sellist väikest sõna kasutada, on äge!
    Mul on selle meenutuseks, millest ma eluga läbi tulin, tilluke valge fööniks

    VastaKustuta
  6. Mul on küll tunne, et kui ma isegi kõiki ilusaid riideid reeglipäraselt kanda ei jõua, sest üle ühe komplekti nagu selga tõmmata oleks vähekesekene jabur. on neid liiga palju.
    Krt, ma ühte ilusat suvekleiti ei pannud kordagi selga ja nii paistab selleks aastaks ka jääma, sest isegi see vähe igerik suvi saab kohe läbi ja mul on "mäh???" nüüd.

    VastaKustuta
  7. Tuleb järgmine ja ülejärgmine suvi 😀

    VastaKustuta
  8. ... ja mul tuleb aga kleite juurde samal ajal =)

    withstand. Õige oleks "withstand":
    Noh, selle paranduse (ma pole veel otsustanud, kas teha punasega rõngas ümber tähe ja nooleke õigesse kohta või tõmmata terve sõna maha ja lasta kirjutada nt kõige üles natuke wiltusena uuesti) peale kulub ka raha. Mul tõesti ei ole rohkem kleite vaja =)

    VastaKustuta
  9. Süngevõitu ta küll on, aga hästi tehtud.

    VastaKustuta
  10. Kes selle trükivea sulle seljale korraldas? Kui sina, siis piinlik lugu küll ("no ragrets!"), aga kui tätoveerija, siis äkki saad nõuda vigade parandust tema kuludega?

    Miskipärast meenutab üldpilt natuke R. Kaljo illustratsioone Dumas' "Kolmele musketärile" (või mõnele nende jätkudest), kuigi lähedalt vaadates nii sarnane see siiski pole...

    VastaKustuta
  11. Ei olnud otseslt kellegi SÜÜ.
    Kui ma pilditegemisest algul planeerisin, vahetasime fb-s tätoveerijaga kirju (hiljem selgus, et tegelt tätoveerija naisega, sest ta ise väga eesti keeles ei kirjuta) ja täitsa võis ka olla, et ma ise saatsin talle vigase teksti, sest mul oli natuke tunne, et selle sõnaga just võib midagi valesti olla. Aga fb-s vestluse sees tekst saata ei tundunud nii suur asi ja kuna keegi ei kaevanud ka, et kule, oled sa kindel? siis unustasin teema.
    Nagu üleni.
    Mul oli ka sees usk, et KÕIK ju oskavad inglise keelt =) Mida, jaa, olen korduvalt avastanud, et ei oska, aga õppuse võtmine käib umbes aastaks ja siis mu aju arvab, et need mitteoskavad erandid olidki kõik erandid ja muud inimesed ju ikka inglise keelt oskavad ju. Elik ma ei kontrollinud kordagi, et kas ta teksti ikka õigesti teeb - aga päriselt, PÄRISELT mulle teeb RÕÕMU, et seal on see viga.
    Oligi tegelt terake liiga normcore mulle =)
    Nüüd on palju parem moel, mida ma ei oleks ise planeerida osanud.

    VastaKustuta
  12. Oot, sa hakkasid esimest korda pärast pausi videomänge mängima? Witcher III on sulle kohustuslik! Crusader Kings II ka. X-COMi riimeigid ka vbl.

    VastaKustuta
  13. Ja kui Baldurs Gate II ja Planescape:Torment ikka veel proovimata, siis need ka, selles järjekorras, uuemad tuunitud versioonid mõlemast tehtud.

    VastaKustuta
  14. :D:D:D

    Ma olen rohkem strateegiamängude-naine, aga jätan meelde, et kui tuleb tuju midagi veel teha ja nt oma pojale mängida anda ja ...

    VastaKustuta

Ma loen su sõnu, kui nad välja kirjutad ning avaldad!
Noh, paari erandiga.