reede, 14. veebruar 2020

Väga malbelt ja rahulikult

Ma üldjuhul juba palju aastaid? mitu aastat igatahes kirjutan valentinipäeval armumisest, armastusest ja vahel seksistki. Ent sel aastal olen just selle paarissuheteteema juures juba pikalt püsinud ilma igasuguse valentinipäevata ning mingit lõppjäreldust ikka pole. Ma tahaks, et mind armastataks nii, nagu mina armastan, ent nagu märkis väga usutavalt Rents, normaalsed inimesed ei armastagi nii, mina aga tõrjun kohe kõiki armusuhete moodigi suhteid, kui tekib tunne, et minust ei hoolita (nagu mina hoolin teisest).
Elik phmt ma peakski saama suhet pidada inimesega, kes on väärakast kodust ja keda ma samas hästi tunnen sest ma tahan meest enne tunda, kui temaga midagi muud plaanida saan.
Kusjuures selline mees ON olemas. =) Ma tunnen teda hästi, noh.
 Aga ei taha minuga proovida.
Ma ei pane talle pahaks ka. Aus ja lahke vastus oli täiega tore ja ma alles hiljem sain aru, et aa.
Ta on must muuhulgas 8 aastat noorem.
Enne arvasin, et no mingi 5 vast, aga pisiasjad, pisiasjad.

Ma ei arva, et ta seepärast ei taha, et ma olen mingi jube vanamoor. Ma arvan, et kuna tema veel armub (ja siis saab jubedalt vatti aina), tal on (veel) teistsugused ootused ja ta ei oska mõelda, et ilma armumiseta võiks ka nagu.
See näib talle lihtsalt võõras.

Eilse veetsin muidu nunnu olles.
Olin nunnu koeraomanik ja käisin Totoroga kaks korda pikemalt väljas, neist üks sisaldas ka korduvat rongisõitu. Olin nunnu ema ja ravitsesin tee ja rohtudega oma haiget poega, tegin talle pannkooke ja praadisin peekonit ning panin ta linad pessu. Olin muidu ka nunnu koduperenaine; muuhulgas pesin põrandatelt ära verioodis koera vere.
No ja siis hoolitsesin enda eest ka, vahetasin oma linad ja käisin duši all ja jooksin kaks - ei, kolm - korda ja ...
Muide. Tibidele märkus: kui kuivatada juuksed normaalse rätikuga JA pärast seda siidist asjaga, läigivad juuksed nagu vähegi saab ja seda tüütut kahu ümber pea ei moodustu, vaid kõik on läikiv ja sile.
Ma ei tea, kas teist tüüpi juustele ka mõjub, aga minu ja mu tütre juustele igatahes toimib oivaliselt.
Ja kui aasta otsa iga päev (unustamispäevad välja arvatud) magneesiumitablett ära süüa, küüned enam ei murdu, vaid kui tuleb ette küünemurdumise situatsioon, üritab küüs lihtsalt tagurpidi minna, mul on on valus ja küünealune verine.
Aga ei murdunud.
Kui see kellegi arust nüüd positiivne on.
AI!
Oli vaja üritada vanadest pükstest koerale tirimismänguasja valmis keerutada ... Pealegi selgus, et pükstest oli vähe. Liiga lühikesed. Uus tirimismänguasi koosneb kahest sõlmest ja muud polegi.
Lisaks magasin päeval neli ja pool tundi.
Ma arvan, kõigeks muuks jõu saamiseks hädavajalik.

Mõtlesin ka, et viin enda täna kinno valentinipäeva puhul (mul on juhuslikult ka tasuta pilet Apollo klubikaardi pealt vaja ära kasutada enne 21. veebruari).
Aga seal ei ole midagi, mida ma näha tahaksin. "Erilisi" ma näiteks keeldun vaatamast, sest mul ei ole huvi filmide, raamatute, sarjade vms vastu, milles autismi on haiguse või patoloogiana kujutatud.
Olgu, võibolla "Väikesi naisi" tegelikult võiks vaadata. Aga ainus seanss neid on kell 19 ja õhtuks olen juba nii väsinud, et ei taha kodust välja minekule mõeldagi.
Maijaksa kell 11 ennelõunalgi poodi minna, kuigi mul on kodust piim otsas ja kohv ainult vahukoorega on ebaideaalne.
Kuigi pole parata, saab kohe tehtud ja joodud.
Jaa, ma käisin koeraga 7 ajal väljas, aga siis pole poed veel lahti.

Aliexpress on vähemalt valentinipäevast õigest aru saanud. Saatsid mulle kirja, kus alguses ütlesid, et mina olen nende valentin ja siis lubasid hulgem allahindlusi et ma saaksin hellitada ennast. Oma parimat sõpra ja kõige kallimat kallimat.
Ma küll ei osta neilt täna midagi, aga nummi kiri oli.
Iseenda armastamine on NII TÄHTIS!
Võibolla kõige tähtsam.

12 kommentaari:

  1. "Iseenda armastamine on NII TÄHTIS!"
    JAH!Kõige tähtsam!

    VastaKustuta
  2. Kas sa põhimõtteliselt ütled, et kurb, et ta viisakusest ei seksi sinuga? 🤔

    VastaKustuta
  3. taevake =)
    EI!
    Ma ütlen, et see on jumala ok ju :) Loe uuesti =)

    VastaKustuta
  4. Minu arvates jällegi sellest "armasta iseennast" on tänases hetkes ja päevas kahjuks saanud paljuski sõnakõlks ja müügiartikkel.

    VastaKustuta
  5. No mul läks aega, et saada PÄRISELT aru, mida see tähendab.
    Ma oletan, et hulk inimesi ei saa PÄRISELT aru.

    VastaKustuta
  6. Või mida tähendab "sõnakõlks". Kui sa aru saad, ei ole ju "kõlks" ja kui ei saa, on see juba sinu mure.

    VastaKustuta
  7. Või sa mõtled, et pff, reklaam?
    Jaa, aga mulle meeldib, kui mulle reklaamitakse asju põhimõtetel, mis mulle ka meeldivad. Kui Nike teeb naiste "sa oled hull" võimetest reklaami näiteks.
    See ei tähenda, et ma neid asju ostaksin, aga kui mulle meeldivate põhimõtete peale on reklaam tehtud, näitab see mulle, et need põhimõtted on ühiskonnas levinud ja keegi on seda levimust ka austamisväärseks pidanud. Phmt loogika "teeme neile meeldiva reklaami, sest neid on palju ja nende raha tuleb kätte saada!" on nunnu. Loogika rõhub sellele, et minusuguseid on palju.
    Ja kui tehakse reklaame mingile täitsa teistsugusele inimesele, kelle arust Aiku ja Pets on naljakad, sest nad näevad kogu aeg selliseid, või veel hullem, Ruuben Kaalep lahe, on mul jube.

    VastaKustuta
  8. No ma nt ei usu, et too Aliexpress lendaks hiinlastele peale sama sõnumiga, mis ongi minu jaoks sõnakõlks ja müügiartikkel. mitte midagi PÄRISELT, puhas kasum ja trendidega kaasaminek.

    Ja mul on ebamugav, kui sa minu suhtes nii vaenuik ja söjakas oled. see on pelgalt minu arvamus ja minu PÄRIS. ehk kelle Päris on see õigem Päris, ehk TÕDE?

    VastaKustuta
  9. Och, see on selge, et sihtgrupi peale mõeldakse - aga selge on ka see, et kuna Hiinas on PALJU vallalisi, on vallalistele rääkimine, et nad on head ja tähtsad, rahaliselt väga oluline.
    Ja ma tunnen end rünnatuna, kui mu jaoks tähtsaid asju (nt enda armastamine, aga ka lühikese maas sörkimine tihti (liigstele nii paha!) või koeral maast kontide (kui ragiseb, on mu meelest hea, pole vähemalt sitt) süüa laskmine) halvustatakse.
    Mul tuleb" krt, ela ise, nagu sulle meeldib, miks sul on vaja tulla ja mulle öelda, et minu arust head asjad on valed ja pahad? Ma ei hakka sellest teistmoodi käituma, mul on aint halb!"
    Vbla ei olnud sinu tagamõte "sulle meeldib mu arust nõme asi", aga nii ma selle välja lugesin.

    VastaKustuta
  10. Ma ei lugenud soodomagomorra kommentaarist küll rünnakut ega halvakspanu, tõdemust pigem.
    Tunnen seda ise ka nii. Et millestki olulisest on saanud kahjuks midagi banaalset (igal nurgal korrutamisega).
    Sõnum on kahtlemata oluline ja ikka veel on neid, kel seda vaja kuulda.
    Ja neid, kellele aeg-ajalt meenutada. Neil aga, kell nipp käes, on (võib-olla) kõrini, et 1) kaua võib ja 2) kuidas ma nii kaua loll olin, et sellele ise pihta ei saanud.
    Reklaamitegijad muidugi nopivad kõik õhust üles.

    VastaKustuta
  11. No ma olen ületundlik ka igasugu nõuannete suhtes.
    Ka siis, kui ma aint ARVAN, et nõuanne, kohe ärritun.
    Ilmselt see läheb kunagi üle. Aga praegu on nii =/
    Vabandused!

    VastaKustuta
  12. Vastu võetud :)
    Ma saan väga hästi aru, sest endal oli samamoodi.
    Läks üle (peaaegu).

    VastaKustuta

Ma loen su sõnu, kui nad välja kirjutad ning avaldad!
Noh, paari erandiga.