neljapäev, 29. juuli 2021

Kuupäev 28. juuli

DISCLAIMER: Kehast, kehast ja veel kord kehast. Kui see häirib, häirib sind kui lugejat kogu see post. Ma ei ole ka teiste suhtes täiesti ja reservatsioonideta delikaatne! See on ebadelikaatne postitus!!!

Mu privaatsusevajadus ei ole just eriti suur. 

Oo, üllatus, eks ole.
Aga ometi mõtsin, et no mida ma kiren enne, kui on resultaat ja kui ei ole, noh, siis pole ilmselt tähtis ja värki.
Kuid. Ent. Aga veel. 

Ma üllatasin end täna hommikul täiega. TÄIEGA.
Arvasin täiesti siiralt ja isegi mitte eriti mõrult, vaid jumala leppinult, et ok, orgasmid mu elus on ära saadud. On ikka olnud ka neid juba, seks tundub ikka veel huvitav (kuigi mitte veeranditki nii huvitav kui EnneRongi, aga võrreldes hulga inimestega olen ikkagi väga seksuaalne), no olgu siis. Möödas, läbi, keskendume teistele asjadele.
Noor mees jalge vahel OLI väga tore ja tema erogeenseid tsoone avastada jättis mu vaimustunuks ja rõõmsaks, aga ma isegi ei arvanud-lootnud, et noooh, äkki saab ka.
Sest seitse aastat.
SEITSE AASTAT.
Ega ma enne rongi - aga peale Rongimehega asjade lõpetamist - saanud ka enam ühtegi. Mul oli: "Hämmastav, mitte kedagi ei taha. Teda ka enam ei taha. Täiesti tuim ja ükskõikne ... olen see üldse mina?!" 

Nii et ... hm, mai alguses 2014 oli viimane vist umbes. 
Ja nüüd ...
Kusjuures see oli üksi ja ise saadud. Ma polnud voodis küll päris omaette, kuskil jalutsis magas ka kass, aga no sisuliselt siiski.
Ei, ei olnud ühestki vibraatorist enne abi, nüüd aga viis väga kohale puhas näputöö. 
Mu jaoks ei ole seks keha reaktsioonides, puudutuse kohas ja intensiivsuses, minu seks toimub pea sees. 
Noh, suuremalt osalt. Päris ilma katsumata ka ei saa =P 

Jah, ma jätsin umbes 10 päeva tagasi taas AD-d ära. 
Jah, noor mees on vähemalt mu mõtetes muutnud osa "keegi, kes mulle meeldib, mind ei taha" - isegi kui ta mulle tegelt päriselt just ei MEELDI, vähemalt ajas mu alguses piisavalt elevusse. On piisavalt esteetiline, et olla mu meelest väga esteetiline, hea vaadata ja puudutada.  Ja ka nüüd, kui ei ole enam päris "alguses", on ta lihtsalt ... armsalt hea. Meeldiv, kuidas ta mulle metsmaasikaid ja mustikaid korjas või kui ma üks õhtu arutasin, et tahaks shokolaadiküpsist, aga teha ei viitsi, mulle järgmisel õhtul tõi - noh, ta üritab. 
Kahju, et me temaga eriti rääkida ei saa. 
Aga teda vooditarkustes harida on olnud valgustav ja enamasti meeldiv - välja arvatud see osa, kus ma endamisi üldse tõdesin, et krt, tuleb harida, nii ei saa ju!!! 
Näiteks et eelmäng on asi või nii. 

Aga ma arvan-oletan-kardan, et lisaks AD-de lõpule andis põhitõuke orgasmi saamiseks viiiiiiiiiiiiiiimaks tulnud pingelangus teemal: "Jälle üks ovulatsioon last teha saamata möödas, ma ei saa, ma ei saa, see on täiesti ok, et ma enam oma kehast lapst ei saa, see on TÄIESTI ok ...", kuid kuidas tahes ma seda endale ka kinnitasin, TÄIESTI ok see muidugi ei olnud.
Lihtsalt palju enam ok, kui enne "Oi, ma tahan titat, et teistele meeldida, nende aww-reaktsiooni põhjustada!"-avastust. 
Seekord kuid õnnestus kõik. Tal tuli ära, mul oli samas ovulatsioon, ja kuigi mul ei ole: "Oo, nüüd ma olen kindlalt rase, jai!"-tunnet, on mul: "Kõik on tehtud nii hästi kui võimalik, nüüd jääb aint oodata ja vaadata" ja SIUKE pingelangus. 
Ma olen seda juba mitu päeva tundnud. Kuidas ometi on aju vaba, ometi on see valu olematu, SIUKE lõõgastumus ja rõõm ..!

Vbla olen rase ja see on keha reaktsioon ka, et orgasm lihtsalt - tuli.
Vbla on lihtsalt vaimne lõõgastumus.
Ma tean, et eelmisel korral, kui AD-sid maha jätsin, küll sedasi ei juhtunud, kuigi olin kauem ilma phmt.
See kõik on nii kummaline ja samas imeline ja ma olen nii rõõmus. 

Ja nii väsinud muidugi samuti. 
Sest noh - tore küll, aga ka kurnav. Noor mees käis pärast minu käest nõelumist õppimas, sest ma keeldusin ise ta seljakotti parandamast, ja siis käisin taas titat hoidmas teises linnas ja krt, Korpus jäi täna üle vaatamata, Poeglaps peab homme varahommikul minema ja ma pean veel Totoro õue viima ja ... Aaaaaaa ... aga nii lahe =) 
Ma olen jälle mina!

11 kommentaari:

  1. Kas su noormees teab, et sa üritad teda isaks teha?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Arvestades seda, et kirjelduse põhjal tundub noormees ... kergelt lihtsameelne, siis loodan, et talle on SELGELT öeldud, mis plaanidega tegutsetakse, sest vastasel juhul oleks USAs selle asja nimi juba coercive rape (selle vaste teisipidi sugudega on näiteks see, kui mees poole seksi pealt salaja kondoomi ära võtab). St tavaliselt oleks ma seisukohal, et iga mees võiks teada, et seksist jääb rasedaks, aga selle põhjal, kuidas VVN seda tegelast kirjeldanud on, ma nii kindel poleks. Kehaline autonoomia on oluline ja igal inimesel peaks ometi olema täielik õigus teada, mis plaanidesse teda kaasatakse. Seda enam, et lapseteo puhul võib tema osaluseta tehtud otsus ka 10 aastat hiljem rahakotti mõjutama hakata - VVN näiteks ei nõua eksidelt elatist, aga kui temaga peaks midagi juhtuma, siis riiki ei huvita, et laps oli kunagi varem ema eraprojekt, nagu naksti nõutakse mehelt rahaline toetus välja, kui ta last ise kasvatama ei hakka.

      Kustuta
    2. Õnnelik paar. Keila jõe kallastel USA seadused ei kehti.

      Kustuta
    3. Kusjuures teab.
      Natuke küll teistpidi. Mitte ma ei öelnud talle, et teeme lapse, vaid ta oli: "aga kui sa rasedaks jääd?" mina: "no siis mul on hea meel" ja tema: "No siis on kõik korras" vormis.

      Aga muidugi kui lapse dokumentides isanime pole (ja seda saab sinna panna ainult isa vastava huvi korral) ei pane riik teda ka midagi maksma, isegi kui mina maha suren.

      Kustuta
    4. Ahjaa, selle viimase peale ma üldse ei tulnud. Tegelikult ei pea muidugi isanime kuskile kirjagi panema.

      Kustuta
  2. Aga see noormees saab ikka aru, et kui sa rasedaks jääd, siis see on tema laps ka? Või ta faktiliselt teab, aga moraalselt/emotsionaalselt ei peaks seda oma lapseks? Aga kas tal põhimõtteliselt tekiks õigus nõuda dna-testi ja kohtu abil oma isaduse tuvastamist näiteks 10 aasta pärast?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ausalt, mind eriti ei huvita.
      Mu ainus tõsine mure on kohas, et ta võib hakata arvama, et oi, meil on laps, hakkame nüüd koos elama ja oleme pere ja no ...
      ma vaevu suudan isegi kolm korda nädalas tunnikeseks kohtuda, mulle käib ta maailmavaade nii pinda.

      Kustuta
    2. Ahaa. Ja kui laps küsib "kes mu issi on?", siis rahulikult ütledki, et oli mingi tüüp, sinust ta ei huvitu, rääkida polnud temaga millestki ja ta maailmavaade käis pinda aga ta keha oli enam-vähem? Laps saab aru, aktsepteerib ja kaotab huvi? (Palun vabandust, kui küsimus läks üle piiri, siis võib kustutada ega pea vastama, aga mind siiralt huvitab.)

      Kustuta
    3. Ma üldiselt eriti ei varja ja räägin head, aga mu kogemus laste ja nende issi-huviga on, et müüdid on selle üle hinnanud.
      Mu poeg oma isa kohta: "Tegelt ma õieti ei tunnegi teda, aga ma ei tunne sellest ka puudust."

      Ehk no eks ta teaks, et ma tahtsin last, sattus kena noor mees, nimeks see ja see, aga ma ei tahtnud temaga väga rohkem suhelda. Kui last huvitab, võib ta ju kunagi üles otsida, aga ei pea.
      On küll jah "OMG, ma olen adopteeritud, vaja teada, kes mu PÄRIS vanemad on", "OMG, ta polegi mu päris isa, vaja teada kes on" filmi- ja sarjasüžeed, aga ma pole ühtegi sellist päriselt näinud. Ainult "see tüüp on mu ema/isa jah, aga me ei suhtle omavahel, ta on liiga jube inimene."

      Kustuta
  3. ma mõtlen, et kui teeb tuju heaks ja on ka mõlemapoolne teadmine ja nõusolek, miks siis mitte. mulle anti ka kunagi nõu, et mine tee laps a)abielumehega, b)mõne kena noore kutiga, jne... no kurat, mul ei tõusnud selliste nõuannete peale mitte :) liiga palju jama ja sebimist ja probleeme ja süümekaid ja mina olen selles suhtes laisk. ja arg.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. No ma ka meelega ei suutnud. Mingi ... 2016 hakkasin mõtlema, et vist peaks ja no - ei SUUTNUD, nii väga, kui ma last tahtsingi.
      Küsida? Jaa. Kunstlik viljastamine? Jaa. Aga lihtsalt suvalist isast otsida, et paugu ihusse saaks? NO EI!!!

      A kui lihtsalt läks nii, mul küll raasugi kahju pole =)

      Kustuta

Ma loen su sõnu, kui nad välja kirjutad ning avaldad!
Noh, paari erandiga.