reede, 4. detsember 2015

Dilemma

Mängin jälle mõttega juuksed maha lõigata.
(Loe: mulle läheb korda, mis soeng mul on! Nii suur võit!)
Ma isegi ei näe halb välja nende sirgeksvenitatuna-õlgadeni lokkis juustega, kui nad lahti on - aga kinnisena on ikka päris kole vaadata. Kaks patsi veel kõlbab, kuigi nad on sellised naeruväärselt lühikesed rotisabad, aga üks pats kuklas - brrrrr.
See, kuidas mu nägu on pinges, kortsuvajunud ja kuri, paistab väga välja.

Mis räägib juuste mahalõikamise vastu, on hiljuti endale ostetud 6 juuksekummi.
Samas - need saab Tütarlapsele üle anda (Poeglaps kannab ka juuksekumme, tal on heldelt piisavalt pikad juuksed, aga mitte roosakirjusid).
Poolt räägib kunagi mitte-väga-ammu enne und, aga veel ärkvelolekus nähtud ja väga meeldinud kujutluspilt endast lühikeste juustega.
Lühikesed juuksed väga ilusas vormis
Vastu räägib, et ma tean, kuidas lühikesed juuksed välja näevad, aga kuidas need lokkis juuksed pikkadena välja näevad, ei tea.
Vastu räägib, et mulle väga meeldivad kaks lõtva patsi kummalgi pool nägu täiskasvanud naistel.
Poolt räägib, et siis oleks motivatsiooni iga päev silmi värvida, et mitte nagu rääbis e. sootu tunduda.
Oh-kui-keeruline.

Kas ma olen maininud, et mulle meeldivad tugevad kulmud?
Mõlema soo puhul. Pole kunagi kulmukitkumisest aru saanud näiteks - kulme tugevamaks ja tumedamaks joonistada, jaa. Seda ma teen ise ka, regulaarselt. Aga kitkuda? Miks? Need naised, kelle kulmud tõesti kitkumist tahaks, on niiiiiiiiiii haruldased, haruldasemad kui näiteks ühe jalaga naised - miks?!
See on mingi värk, mida ma ei mõista.
Pikad juuksed väga ilusas vormis

Mitte et see kulmuasi oleks kuidagi juuksepikkusega seotud, lihtsalt pilte valides tuli meelde. See on üsna hiljuti enda jaoks artikuleeritud avastus - enne meeldisid tumedad kulmud mulle ikka, aga ma ei taibanud seda formuleerida. Kuid mingit meest vaadates tuli korraga ette, miks ta mulle väliselt meeldib: ta oli selline natuke kerekas, vanuselt kuskil 40 ümber ning kandis väga suvalisi tosse, teksasid ja jopet. Temas polnud midagi atraktiivset - peale nende kulmude.
Aga ta oli "kena mees" mu arust =P

Olen kirjutanud jutu, kus meespeategelase prototüübil on sellised kulmud, mis mulle meeldivad. Minu ettekujutus ilusa naise koldakstegemisest on "eemalda kulmud, ära neid asemele joonista". Brežnev oli minu arust "kena vanamees". Et muid voorusi tal polnud, aga kena oli ta minu meelest küll.

Nojah, aga kuna kulmud ja juuksepikkus pole omavahel seotud mitte kuidagi pidi, meeldivad mulle kõik juuksepikkused.
Soost olenemata.

Tegelt ma veel ära ei lõika, sest noh - lõigata jõuab alati, tagasi kasvatamine võtab aega.

3 kommentaari:

  1. Haha, arva ära, kes pani juba eile omale esmaspäevaks juuksuriaja ja plaanib sealt tagasi tulla poisipeaga :P

    Terv,

    Keit

    VastaKustuta
  2. Mõnes mõttes räägib kasvatamise vastu ka see, et päris väliselt märgatav pikkuserinevus kasvab ikka ysna mõnda aega. Mõnes mõttes räägib see aga jällegi mitte-kohe-lõikamise poolt ka.

    VastaKustuta
  3. Naised ja soengud on teema. Mul on oma kiiks. Pikkade juustega naised on väga ilusad, aga ennekõike on nad lihtsalt ilusad. Lühikeste soengutega naised aga on pööraselt seksikad, juhul kui lühike soeng neile tõesti sobib. Näiteks see pilt mida sa linkisid - vaatasin korraks ja energiatase kohe tõusis. Vahel mõtlen, kas see lühikese soengu tung on mingi latentne homoseksuaalsuse ilming. Aga ei ole. Lühike soeng paljastab kaela, kõrvad - palju rohkem sensuaalset naist, mida vaadata ja puudutada. Lisaks enesekindluse boonus - lühikese soenguga naised mõjuvad enesekindlalt ja enesekindlus on väga kütkestav omadus ;)

    VastaKustuta

Ma loen su sõnu, kui nad välja kirjutad ning avaldad!
Noh, paari erandiga.