esmaspäev, 12. detsember 2016

Tähendusetu möla

Nii. Nüüd vaatan "öösel on normaalne olla!"-enesetunnet juba kui paranemise märki.
Öösel on normaalne olla. Jee!

Taevad, kui tüdinud ma sellest haigeolemisest olen! Ei ole isegi trenni tahtnud teha. Ootasin, et ses aastas tuleb trennivabu nädalaid 1 (see, mille jooksul sõja- ja katastroofimeditsiini õppisin), aga paistab, et tuleb 3.
Vähemalt. (See on selline ääretult pessimistlik sõna siin, 3 on tõenäoline, mitte miinimum. Aga noh: võin ju jalaluu murda täna.)
Aga! On taastekkinud mingi huvi netist mantlite (kleite on mul nüüd enam kui piisavalt - ma tegelt ei suuda neid 22 kleiti pidevalt kasutuses hoida, sest vahel käin ju pükstega ka - oh, ja siis on veel seelikud!) pilte vaadata. Üldse on see valu taandumise eufooria peal - väikesed asjad tunduvad nii head! Öösel peaaegu normaalne ja netist mantlipiltide vaatamine - toibun!

On hägune tunne, et peaksin midagi oma eilsest ka kõnelema, aga päriselt: kogemus läks must läbi, erilisi jälgi jätmata.
Mida siiski rõhutada võib: käisin jälle teises linnas end näitamas, ent seekord olin endaga ettevaatlik, hell, ei võtnud ühtegi teist üritust plaani ning tulin seega tagasi täies elujõus.
Jee mina!

Ja ma sain võõrastelt inimestelt kallistusi =)
+ raha on tore. Täh!



Samas tänase teise ärkamise järel - neli ja pool tundi und on vist ikka eraldi uni, mitte ööunejätk, kui vahepeal kaks ja pool tundi ärkvel oldud? - ootas mind internet, kus inimesed üldse minuga nõus polnud.
Sest nad siiralt arvavad, et koolihinded näitavad tarkust.
Olen hämmingus ja veidi löödud: ausalt öelda ma korduvatest tõendidest hoolimata ei arvanud, et inimesed nii rumalad on. Samas - aga kui võtta nii, et mina olengi üsna väga tark, vbla on loogiline oletada, et üsna mitmed teised on minu seisukohalt vaadates lollakad? Ja neile, kelle meelest koolihinded näitavad tarkust, vbla pole lihtsalt muu tarkus arusaadav? Nende meelest hinded näitavadki tarkust, sest see on kogu tarkus, mida nemad mõistavad?!
Loogika =)

See on seesama värk, mis mul nõuannete vastu on - jaa, inimeste kogemuse kohaselt parimad plaanid ju need soovitused, mis mulle antakse!
Aga minu seisukohaselt on see masendavalt loll jutt. Et nad annavad oma parima - olgu. Olen sõbralik ja leebe. Aga kui nad oma lolli juttu ajavad positsioonilt "sina rumal, mina targem", mul viskab kiirelt ja põhjalikult üle.
Jama küll, aga mul pole mitte midagi su nõuannetega teha ja kui sa ka ei ilmuta sinna juurde, et armastad mind ja väga tahad, et mul hea oleks, milleks sa üldse mulle?! Et oleks keegi, kes mind lolliks peab? Mul ei ole seda vaja, mine persse =)

Olen liiga kaua nõnda ise enda kohta arvanud. Teisi selliseid ei ole mulle tõesti tarvis.

Nii ilus päikeseloojang!
Päikeseloojangute nimelgi tasub ikka elada.

3 kommentaari:

  1. "Trennivaba nädal" on muidugi ... noh, minu arust ja arvutuste tulemusena =)
    Elik nädala norm on 90 seeriat. Ühe trennivaba nädala saab, kui teha ühel nädalal 29 seeriat ja järgmisel 61. Sest siis on 90 tehtud KAHE nädalaga ja neist üks on järelikult trennivaba ja teine trenniga =)

    VastaKustuta
  2. Olen ammu tahtnud küsida, mida pead Sa silmas mõiste "loll" all? See ei ole ju sama, mis "rumal"?
    Olen Sinu lugeja pikemat aega ja elan Sulle kaasa. Pai ka!

    VastaKustuta
  3. Ikka on =) Täiega samad asjad =)
    Aitäh!!

    VastaKustuta

Ma loen su sõnu, kui nad välja kirjutad ning avaldad!
Noh, paari erandiga.