kolmapäev, 30. märts 2022

Oskan lühidalt ka kirjutada - vahel

Tähendab, ma vahel piirnen väikese mahuga, mitte et see teab mis kiiduväärt oleks. 
Tagasiside laastule, mille Vikerkaarde kirjutasin

Muidu väärib märkimist, et olin kriminaalselt loll. Ise ka pärast imestasin, kuidas JUST oli hoiatusjuhtum, JUST kaotasin koera ära - ja siis ma teen seda jälle.
Ei, ta oli paari tunni pärast akna taga, tegi: "Kläuh!" ja ma lasin ta sisse - hea loogiline mõtlemine, ta ei läinud tagaukse juurde, kuhupoole meil aknaid pole, kuigi olime sealt välja läinud. Ja et tasub häält teha, muidu me ei tea, et ta väljas on, läheb samuti hea mõtlemise kilda.
Aga ikkagi olin vihane nii enda kui tema peale. Sest seekord oli öö, mingit autoohtu ega värki ei olnud ja koer ei jäänud peaaegu auto alla, vaid nägi rebast. 
Sest noh - ega rebane loll pole, ta ikka käib vahel öösel prügikaste kontrollimas ja muud sellist. 

Veerand tundi hiljem oli reinuvader me tagaaias tagasi ja läks naabermaja prügikastimaja (ilma lukuta, lihtsalt siuke ilusa sileda lippseinaga käik) uurima, aga Totoro tuli alles paari tunni pärast.
Ütleme, nüüd on mõneks ajaks ilma rihmata õueminek lõppenud. Jõe ääres võib ikka vabalt joosta, seal vähemalt päeva ajal rebaseid pole, aga mitte maja ümber. 

Jah, päris masendav. Mõni õpib teiste vigadest, mõni ei õpi ka enda omadest. 
Kuigi õigustuseks võin öelda, et enne olime üle aasta ekstsessideta hilisõhtul ja öösel ilma rihmata õues suitsul käinud. S.t. mina suitsetasin. Koer nuuskis niisama ringi ja pissis. 

2 kommentaari:

  1. On üks Araabia vanasõna - mis juhtub üks kord, ei juhtu enam kunagi, mis juhtub kaks korda, juhtub kindlasti ka kolmandat korda.
    Sa andsid lihtsalt koerale teise võimaluse käituda nagu ta alati on käitunud, aga tema on otsustanud oma käitumismustrit muuta.

    VastaKustuta

Ma loen su sõnu, kui nad välja kirjutad ning avaldad!
Noh, paari erandiga.