reede, 15. juuli 2022

Mõnede arust on SEE julgus

Otsustasin taas juuksed kuskile õlgadeni kasvatada ning oma valgejuukselise soenguosa sellega seoses tagasi pruuniks värvida. Aga - värvida kohe pruuniks tundus räme raiskamine. Vaadake, ma ei ole kunagi ühtegi eredat värvi pähe saanud, sest "aga enne peab ju blondeerima!" ja no nii palju vaeva nägema, et KAKS kihti värvi järgemööda pähe kanda ja mõlema järel pool igavikku oodata, et korralikult mõjuks, ma polnud nõus. 
Nüüd aga on blond täiesti tasuta peas.
Ja supermarketist saab osta eredat kergvärvi!
Pff, muidugi teen ära. Ainus küsimus: mis värv?

Lilla tundus parim, aga et tulem on eredas valguses rohkem fuksiaroosa kui lilla, on lisaboonus! 
Oleks fuksia valikus olnud, oleksin nagunii selle võtnud.
Tõsi, varjus on lilla ikka lilla. Aga ma ei kurda: ka lilla on tore. 







Kuigi pärast esimest värvimiskorda nägi asi kuidagi juba-luitunud välja. Osad valged juuksed olidki valgeks jäänud ja see jättis mulje, nagu oleks värv triibuti maha kulunud. 
Halb.
Nii et ostsin teise paki kergvärvi veel. Kui olen nagunii peast lilla ainult paar nädalat, tahan vähemalt rõkkavalt plastmassiselt erelilla olla seni! 
Fb-lastele tundub see imagomuutus meeldivat. Ilmselt mängib kaasa ka suht lavalik meik. Palju laikisid.
Aga no ma siia panen ka mõned pildid, sest äkki kõik ikka ei näinud sealt juba ja fb-s tegelt on hoopis üks neljas foto ja siin pole jälle videot ja mis iganes vabandused =P

13 kommentaari:

  1. küsimus ka: mismoodi see meik käib? silmad on hästi nähtavad, mul kuluks selline ka laval ära (kuigi mul on teise kujuga silmad ja samad nõksud ei pruugi toimida.)

    VastaKustuta
  2. Intensiivne lainer peamiselt - ikka laialt, mitte mingi vaevunähtav. Tušiga toimetasin üsna nagu tavaliselt, veits vaeva nägin ka alumiste ripsmete värvimisega. (Nende, mida KUNAGI ei värvita.) Kerge joon välisnurka.
    Aga jah, neid raskete ülalaugudega silmi on veits teistmoodi meikida küll - kõik lauvärvide imeteod jäävad suht nähtamatuks =P

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aa, ja kui lainer peale kantud, oota minutike või isegi poolteist, et ta ära kuivaks, muidu kipub laiali minema ja hajutatuks hääbuma.

      Kustuta
    2. "oota" tähendab, et enne muude asjade tegemist? või et lihtsalt tuleb minutike liikumatute laugudega püsida ja mitte pilgutada?

      Kustuta
    3. "oota", silm kinni. Et no va võid muud asjadega tegeleda, aga see värske lainerijoonega silm peab kinni olema.

      Kustuta
  3. Vat ma polegi seni laineriga proovinud, rammusa silmapliiatsiga ainult (millel on aga paratamatult hajumiskalduvus).

    Mul on rasketele ülalaugudele vastupidine probleem - lau liikuv osa on väga nähtav, aga ühtlasi on silmad aukus, nii et liikuva osa ja liikumatu osa piir joonistub iseenesest välja, seda pole vaja rõhutada. Sügav silmakoobas, mille sees silm ise joonistub väga selgelt välja, sh kõik, mis lau peale määrida. Aga jube raske on silmi n.ö august välja tuua. Sellist laineri- või silmapliiatsijoont ei saagi teha, mis silma välisnurgast kaugemale oimu suunas pikeneks, sest augu serv jääb jõnksakuga ette, seal kohas on SÜGAV vagu, silmanurk oleks nagu... kraavis. Väga osav meigikunstnik ehk ületaks selle kraavi nii, et aru ei saa, kuigi ma ei saa teoreetiliselt aru, kuidas see peaks võimalik olema nii, et iga nurga alt ilma jõnksuta joon paistaks.

    Aga vbla on lainerist kasu ka ilma joont pikendamata, lihtsalt niiviisi tulevad alati hästi ümmargused silmad ja vahel tahaks pigem nagu kassisilma ja kuidagi ei saa.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Mul ses osas ei ole probleemi. =) Joon ülalaul on siuke "ma ei viitsi mingit meiki teha, aga tahaks siiski terakese erksam paista" ja joon.
      Pikendan seda aint vahel harva.

      Kustuta
  4. Äge ja ilus, mulle tundub, et see sobib Sulle hästi.

    VastaKustuta
  5. Vedanud on sul, et saad juukseid sellises pikkuses hoida. Mulle nii meeldivad sellised soengud, kannaksin ka rõõmuga midagi sarnast, aga mul on sellised juuksed, et siis peaksin neid iga päev sirgendama, ja sellist elu ma küll elada ei viitsi.

    Aga huvitav, kui väga juuksevärv ja meik välimust muudavad. Minu jaoks oled sa ainult viimasel pildil nö enda nägu, kahel esimesel täiesti teistsugune inimene. Jätkuvalt väga ilus inimene (või isegi ilusam veel, aga ma olen subjektiivne, sest mulle meeldivad eredad värvid), aga kuidagi hoopis teistsugune.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma lähen tasakesi järjest rohkem oma vanema tädi nägu. Mis ses mõttes on hea uudis, et ta on sitaks kaunis (ok, me viimasest kohtumisest on vbla 5 aastat möödas, nüüd ta on vist 70 täis juba? Ma ei tea, vbla on nähtavalt vanemaks ka jäänud viimaks) ja vananeb niimoodi, et phmt on kogu üle-viiekümne-aja paistnud "ta on kuskil 40, natuke peale". Aga ses osas jälle ei ole hea uudis, et ta näeb alati nii kuri välja :D
      Kui ma olen karmi näoga (nagu kahel ülemisel pildil), olen phmt tema nägu =)

      Kustuta
  6. Väga hästi sobib sulle see värv. Ma ei kujuta ette, kas ka talvel, kui nägu on kahvatum. Aga praegu on küll, väga äge. See on vist õige sõna.
    tervitustega, kellakagu

    VastaKustuta
  7. Awh, dang! Hehe ... nii kade! :D Nii ilus! Supersobib!

    Lainerist. Ma pole suuteline mõlemale silmale samasugust lainerijoont tõmbama. Aga mida iganes. Ikka kasutan! :D

    VastaKustuta

Ma loen su sõnu, kui nad välja kirjutad ning avaldad!
Noh, paari erandiga.