laupäev, 16. september 2023

Plaan

Otsustasin ära, et lähen Sõpruse eriseansile Rocky Horror Picture Show'd vaatama ja niipea, kui olin seda teinud ja elevuses kostüümi ette kujutasin ning pileti ära ostsin, sain silmipimestava peavaluhoo.
"Ma ei taha tegelt välja inimeste sekka minna," ütles pea sellega. "Isegi mitte nii, et ainult istun paar tundi. Ma ei taha!"
Aga samas, eksole, on mul Rocky Horroriga seotud kõvasti sentimentaalseid tundeid ja mälestusi. Eriti pärast viimast eriseanssi, kus ka käisin. Nimelt seal arutasime, kes on kes sealt filmist ja mina ei osanud end määratleda. Mispeale üks ütles mühatusega, umbes nagu "selge ju", et mina olen muidugi Frank-N-Furter. See, keda mängib Tim Curry.
Siis ma õhelesin. Sest välimus ja olek, kõik klappis (välja arvatud transseksuaalne joon), muidugi mina! Samas ma siiralt hämmeldusin, et viimaks mina olengi peategelane kuskilt. Ongi peategelane nagu mina! Oooo!!!!

Mina Pärast Rongi 2015,
meigita ja jaksuta.
Praegu on mul umbes sama soeng.
Teh Legend
Ehk siis: ma lähen tõesti, kostümeerituna pea kuklas, aga sumatriptaani on kah kotis kaasas mitu tabletti. 
Sest ma vihkan valu. 
Lissalt ... ei ole väga tark. Ei väldi seda, vaid loodan tablettide peal välja vedada. 

Jaa, mu aplomb on ehtne. Ma ainult maksan selle eest kõrget hinda. 

Oh põrgut, ma ei ole täna ju duloksetiini võtnud! See on ka peavaluvastane ju!

***

2 kommentaari:

  1. loodan sulle sellest õhtust parimat.

    a ma ise jäin mõtlema, et oleks ma vast portsu otsas, kui tahaks selle tegelasena minna - mingi test andis mulle tulemuseks Rocky, tuttavad kiitsid takka, et ja-jaa, muidugi oled Rocky (ma olen tegelasetestides tüüpiliselt mingi süütu hingega musklijurakas, nt Pratchetti Porgand). Kuigi mu juures asuv garderoob isegi sisaldab oma sügavustes kuldseid trussikuid, siis ma ei tea, kas mina kuldsetes trussikutes (ja ainult neis) ikka mõjuks päris nii, nagu vaja.

    VastaKustuta

Ma loen su sõnu, kui nad välja kirjutad ning avaldad!
Noh, paari erandiga.