laupäev, 12. september 2020

Vä-si-nud

Mu reied on nii palju pekki kaotanud, et tunnen jälle seda veidrat ristivagu lihases, mis Peale Rongi tekkis. See ei ole kunagi valutanud ega ole ka jalg töötamast keeldunud (rohkem kui ülejäänud keha) peale seda, kui teadvusele tulin ning tollest kehast enam-vähem teadlikuks sain, aga enne juurdevõtmist mõtlesin vahel, kas reie külgmine lihas rebenes sealt väga pooleks ja siis kasvas taas kokku, aga mitte sirgelt või?

korraliku freddie-poosi imiteerimiseks
peaks käsi sirge olema.
Noh, vbla järgmisel korral.
Antud teooria vastu räägib põhiliselt igasuguste valude ja vaevade puudumine. Või õigemini, valud ja vaevad olid igasugused ja ikka jagub neid veel (just eile kasutasin valuvaigistavat masinat taas ja täna ilmselt jälle), aga mitte parema reie lihastes. Üldse. Kunagi.

Lisaks (mitte reievao osas, uus teema) lõpetas igatöönaine mu köögi ja pesi puhtaks ka elutoa põranda ja köögi aknad ja vannitoa põranda.
Olen tummaks löödud - ma teadsin, et ta on tore, aga et nii tore ... Muidu soovitaksin teile praegu, aga ta on novembri lõpuni broneeritud. Nii et soovitan hiljem.
Ta on imeline.
Kuna ma ei teinud köögist enne pilte ja pärast - noh, vbla K. teeb, aga mul praegu ei ole teile näidata, lihtsalt peate mind uskuma, kui ütlen, et imeline.
Panen hoopis pildi endast, võidukas taas ühe raskuse ületamise järel.

Pealegi sai "see vineer, see vineer, too vineer, appi, ükski ei sobi ja mul on äärmiselt ebatabiilne riiul!" asendatud: "Oo, aga see suur tumepruun vineer klapib täpselt!" avastusega ning korraga on ületamatult keerulisest "korter ei ole elatav enne 100 asja tegemist" olukorrast saanud "natuke kõpitsemist ja võib kolima hakata"-olukord.

Praegu on mul küll "ei jaksa midagi, minge persse, ma ei SUUU-DAAAA!!!!", ent see läheb üle.
Alati on läinud.
Kuigi praegu on mul tunne, et see ei ole normaalne väsimus. Mul ei õnnestu isegi meenutada, mida ma eile tegin - peale lugemise. Midagi pidi ju olema, mis mu niiiiiii läbi võttis?
Aga ei tule meelde.
Lähen magama. Miski muu ei päästa.

7 kommentaari:

  1. Noh, midagi pole teha, kuigi ei näe siin kedagi teist seda osutamas, olen mina piisavalt shallow, et su head väljanägemist kiita. Ja... mismoodi seda nüüd öeldagi... sa näed kuidagi viks ja viisakas sel pildil välja. Suht taltsas :) Ning need saapad. Oi. Uhiuued?

    VastaKustuta
  2. Punaseid ketssaapaid minu numbrit ei müüdud enam (vanad läksid katki, aga ma ei nurise, sest kandsin neid innuga paar aastat). Võtsin siis valged lilla lilletikandiga ja mustad kollaste lilledega, aga pole neid eriti kandnud, sest võtsin vahepeal nii palju juurde, et nende (vanasti pandud paeltega) ümber sääre kinni saamine oli pingutus. Võinuks paelad lõdvemale lasta, aga ... ei tundunud piisalt oluline. Sest see ei olnuks ühe korra sõlme uuesti sidumine vaid kõik tulnuks alla välja natuke lõdvemaks kiskuda, aga kui jalg sees ei ole, ei saa täpselt aru, kui lõdvaks oleks hea, ja kui on, on esiteks poosi pärast keeruline ja ikkagi raske ka paelte pingsust õigeks saada, sest no kui lukk juba kinni, on juba mugav ja kui lukk lahti, siis ... misiganes ja böääh.
    Pool tundi kohendamist vähemalt, et saabaste jalgapanek ei võtaks kuus pikka minutit - ma jooksin kokku selle vajaduse peale!
    Nüüd on parem, aga ikka mitte päris hea =P

    Mhmh, oligi kergem alla võtta, kui saabaste paelu uuesti saabastele sättida.

    VastaKustuta
  3. Aaa, ja tänan =)
    Ma ei tüdi kunagi komplimentidest välimuse kohta =)

    VastaKustuta
  4. ega Enne Rongi palju parem old, siis ma aint mõtlesin, et mul ei ole ÕIGUS väsinud olla.

    VastaKustuta
  5. lohutuseks...
    https://www.youtube.com/watch?v=HzfyCuPVpCY
    https://www.youtube.com/watch?v=zc3NG898LGU
    https://www.youtube.com/watch?v=CshDagHHzmI

    VastaKustuta
  6. See on päris tore lugu, aga ma tunnen hingesugulust kuidagi sellega hoopis =)
    https://www.youtube.com/watch?v=gxdJqncir4Y

    VastaKustuta

Ma loen su sõnu, kui nad välja kirjutad ning avaldad!
Noh, paari erandiga.