reede, 5. aprill 2024

Üha haige

Veidi hilja tuli see idee, aga no - test oli negatiivne, jee ma taipasin mõelda, et see on mingi kaks aastat vana umbes, viirus on ju muutuv. Veidi hilja see idee tuli, aga mul on vist koroona. 
Poeglapsel ka. 
Isolatsiooni 5 päeva on ammu möödas - kuigi me ei taibanud isoleeruda. Inimestega puutusin samas kokku minimaalselt ja tema oli üldse kogu aeg kodus. Minu palavik tõusis 37.4-ni - suur asi, enamasti jääb 37.2 peal pidama. Poeglapsel oli koguni 37.8. 
Aga mu pea valutas ja valutas ja valutas 3 päeva järjest, siis pidas paar tundi pausi ja valutas veel 20 tundi järjest, siis pidas jälle pausi ning nüüd valutab taas. 
Poeglapsel valutas ka 4 päeva jutti, aga tema ei surnud selle kätte nagu mina - panin küll tähele, et ibukat kaob, ent ta ei kurtnud kordagi ja ma isegi ei teadnud, et tal peavalu ära ei lähe, enne kui minu enda oma algas ja ma teda põhjalikult küsitlesin, et teada saada, mida oodata. 
Mina ikka tundsin end vahepeal väga halvasti ja nüüd ka ohkan endamisi, sest ma nii jälestan peavalu. 
NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII väga. 

Jah, praegu on väiksem. Aga üleeile õhtul ja eile hommikul oli ikka räme. Ma kahtlustan, et haigusepeavalu vallandas migreeni (valu vallandab migreeene) ja samas taipasin migreeniravimit võtta alles kui kuivalt öökima hakkasin. Iiveldus kui migreeni osa, eks ole. 
Duši all olen aprilli algusest saati istunud ei tea kui kaua. Ostsin uue vietnami salvi, sest vana sai otsaesise mäkerdamise peale otsa. Ibukat läheb samuti uus pakk. 

***

Vahepeal oli veel vaja duši all liguneda ja elu elada. 
Nagu mis mõttes - nüüd, kus ma olen nii üle koormatud kui üldse annab, tuleb üks mu lemmikinimene ja soovib, et ma Müürilehte oma lemmikteemal midagi kirjutaksin. Ükskõik mis vormis. Kogemusloona või ilukirjandusena või luuletusena või ükskõik kuidas muul moel. 
Ma vist olen nõus ka.
Aga ikkagi. 
Kus on, sinna tuleb juurde, ilmselgelt.

Jah, ma käin ikka koeraga õues. Tõsi, väga aeglaselt. Totoro on täiega segaduses ja tirib vahepeal rihmast, sest mis toimub? Miks ma kiiremini ei liigu? Ta tahab rutem selle platsini jõuda, kuhu ta alati kakab!

Kõik. Rohkem ei suuda kirjutada. Lähen magama. 

3 kommentaari:

  1. tänavune A-gripp oli ka suht tegija isegi koos vaktsiiniga.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Nüüd, kus peavalu on möödas, on mu peamine kaebus tõve kestvus. Effing 11 päeva on möödas ja ma pole ikka veel terve, täisjõus ja energiline! (Nohun ja köhan ka veits, aga no - pisiasjad, pisiasjad).
      Aga noh - peavalu on möödas =) Ma isegi hakkan vaevaliselt taas migreenivastaseid füsio-harjutusi tegema =)

      Kustuta

Ma loen su sõnu, kui nad välja kirjutad ning avaldad!
Noh, paari erandiga.