kolmapäev, 4. august 2021

Elu on raske

Loen internetti läbi teemal "viljastumine" ja juba olen avastanud, et minu "ahhaa, mul on ovulatsioon!" ei saa nende meelest ovulatsioon olla, sest liiga ruttu peale menstruatsiooni. Ovulatsioon võib toimuda "isegi ainult kümme päeva pärast menstruatsiooni algust!", kui inimesel on lühike tsükkel.
Aga minu hinnangul minu oma leiab aset 7.-8. päeval. Phmt lõppeb vere tilkumine ära ja siis kohe varsti OV algabki, ja see ei ole ametlike juttude järgi üldse võimalikki.
Ning kuna mina usun teooriat alati, kuni praktika pole asjade selgelt teistmoodi toimimist näidanud (ja kurat, ON nii palju kordi nii paljudes asjades!), ma juba hakkan mõtlema, et olen kõigest valesti aru saanud ja pff. 
Oeh.
Testi tegemiseni jätan veel mõned päevad, sest tahan tulemust nähes kindel olla, mitte mõelda: "Nojah, aga vbla kolme päeva pärast ikka ei oleks negatiivne?" 

Saate aru, kui ma midagi ei tunneks, mul ei oleks raske uskuda, et noh, ei tule titat, mis teha.
Aga ma tunnen asju. Jah, osa neist saab panna AD-dega lõpetamise arvele (ärrituvus, teistmoodi suhe unega, isud), aga mitte kõiki. Noh, kammaan, kui tõenäoline on, et AD-d mõjutasid mu emakakaela asendit ja nüüd on see teistsugune?! Või erutumisel tekkiva märgolluse konsistentsi?
Elik kui ma testi teen ja see on negatiivne, olen PETTUNUD. 

Ja olengi. Miska ma vähemalt ei taha seda pettumust mitu korda läbi elada. Ootan, kuni test eeldatavalt õiget asja näitab. 

Noormees on minust selgelt sisse võetud. Ma olen juba kaks korda üritanud temaga suhtlemist lõpetada, aga ma ei saa hakkama. 
See on nagu kutsikat jalaga lüüa! Ma ei suuda jääda kindlaks ja kompromiss "kord nädalas saame kokku" tõi kaasa, et näiteks täna kutsus ta mind kolm korda õue. Oli korjanud põldmarju ja õunu ja ostis mulle shokolaadi ja "millal me jälle omaette olla saame" ja no ... nii kahju on!
Kusjuures ta "saab aru", et mulle on uus info raske. Ja uued olukorrad. Ja läks ära ilma kuupäeva ja kellaaega "omaette olemiseks" kuulmata. Aga mul on ikka nii kuradi kahju!

Mõnes mõttes ma OLENGI kõige parem asi, mis temaga juhtunud on.
Mõnes mõttes kõige halvem.
Elu on nii keeruline, eks ole.

3 kommentaari:

  1. Lisa siia veel, et noore mehe sperma võib sinu sees ju ka kuni 48 tundi elujõuline püsida - st selle ovulatsiooni ära oodata.

    Mulle pandi lapse mõõtude järgi ametlikuks viljastumispäevaks üldse aeg, mil ma veel veritsesin ja kindlasti ei seksinud. Tegelikult oligi see "väga varajane" 10. või 11. päev.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Lisa siia veel, et värske ja tiheda konsistentsiga. Eeelmine oli Rongimees nüüddne on siis Seljakotimees.

      Kustuta
  2. Naah, negatiivne.
    (Mitte et ma eriti kaua oleks oodata jaksanud ja "nüüd on kindel" aeg käes oleks, aga no test paistis oma kontrolltriibu intensiivsuse ja rasedustriibu täieliku puudumisega endas väga kindel. Ma üritan nüüd harjuda ideega, et ma polegi rase =P)

    VastaKustuta

Ma loen su sõnu, kui nad välja kirjutad ning avaldad!
Noh, paari erandiga.