kolmapäev, 9. detsember 2020

Õnnestumised

Furminaator on imeline.
AbFabi renomee on päästetud. 
See on effing jaburalt hea toode! Ühe harjamisega sain kätte nii palju karvu kui muidu kuuega ja alles päris lõpus tõi koer kuuldavale kaks vaikset niitsatust. 
Nüüd sügasin teda ja karvapeotäie asemel jäi pihku kolm karva. 
IMELINE!!!!
Mu poeg on samuti vaimustuses. Tema uus kodune meelelahutus on koera harjamine.
Kilekotitäie karvu viisin juba prügikasti. 

Lisaks käisin täna titat hoidmas.
Ta on jätkuvalt väga lahe, jätkuvalt imearmas, aga ma olin unustanud, kui RASKED on pooleaastased. Füüsiliselt, kehakaalult.
Või siis olen ma nõrk - aga hästi ei usu seda viimast.

Rentsi juures üks kommentaator leidis, et ma olen nagu känguru.
S.t.üldiselt oli ta minu suhtes ebasõbralik. Lause oli, et ise on nagu känguru, aga arvab, et on lumehelbeke vms - aga no tegelt olengi ju suht tugev. Kehaliselt. Vähemalt neljakümnese naise kohta. 

Ent titt oli raske. Mingil hetkel tuli mul ikka päris ohe suust, kui oli jälle "nutan, kui sülle ei saa!" ning päris pagana hea meel hakkas, et Tervishoiu Kõrgkoolis Tallinnas on keegi otsustanud tekitada fuajeedesse sellised istmed, mis koosnevad suht väikesest võimlemispallist, mis on pandud raami sisse taburetijalgadele ja siis riidega ära kaetud.
Sain istuda ja vedrutada või õõtsuda korraga. 

Nüüd õlad ja turi valutavad. Trapetslihas sai kõige kõvemini pihta, aga homseks peaksid biitsepsid samuti valusad olema. 
Üritasin lapsega ka võimelda, kuid valisin aja, mil ta oli unine, üldse ei tahtnud pingutada ja lõpetasin ikkagi, beebi õlal, ringi kõndides ja improvisatsioonilisi laulukesi ümisedes.
Ta on arulagedalt nunnu! Kuidas üldse SAAB nii nunnu olla?!

Terasest joogipudelid (jõulukingid) tulid ka kohale ja kolm paari kõrvarõngaid (minagi tahan midagi) samuti. Kõik väga rahuldavad. Võiks lausa öelda, tunduvad jube head. Aga kasutusteavet mul veel pole. Et ega pudel nt korgi vahel leki või ega kõrvarõngas mul allergiat tekita. 
Nagunii on kõik korras. Mul pole otse Hiinast tulnud kaubaga eriti probleeme olnud, ainult vahel suurustega (palju asju on LÜHIKESTELE inimestele ja ma paar aastat tagasi ei osanud sellele veel tähelepanu pöörata) ja mänguasjade kvaliteediga. Fidget spinner vajas koost lahti võtmist ja uuesti kokkupanemist, et tööle hakata, ja ühe nerf-tüüpi püssi salv ei sobinud talle alla.
Õnneks oli mul kodus varu-nerfisalv ja SEE sobis.

Aga jah. 
Sain täna oma uut helesinist kleiti kanda (ja selle kõrvitsapüreega kokku mäkerdada) ning mulle tehti välja kohv. (Lisaks sain lapsehoidmistasuks raha ja šokolaadikomme.)
Ja Poeglaps veetis VEEL kümme minutit koera kraapides. 
Huvitav, et need lahtised karvad ka otsa ei saa!

4 kommentaari:

  1. Tead, seal veidi peab ette vaatama :D Ta hakkab ühel hetkel kinnist aluskarva ka lahti kiskuma ja koer kipub veidi hõredaks jääma. Aga üldiselt jah võtab "veidi" teistmoodi kui need pindmisemad produktid.

    VastaKustuta
  2. Arvad ka v? Ma olin nii kindel, et ta ütles, et MINA olen nagu känguru, sest üldiselt on see kommenteerija kogu aeg MINU suhtes passiivagressiivne. Ja no mulle meeldivad kotid ja kargamine, nii et olin kohe valmis omaks võtma, aga annan selle tiitli rõõmuga sulle üle.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma sain ka aru, et ta pidas vvn-i silmas.

      Furminaator on nagu selline pika karva jaoks mõeldud harjake? Ma kratsin sellega meie kassi, kassile meeldib (muidugi ainult siis kui parajasti meeldib, sest kass üldiselt otsustab ise, millal talle kahejalgsete tähelepanu sobib ja millal ei mitte.)

      Kustuta
  3. Ma muide esimese hooga mõtsin kah furminaatorit soovitada, aga siis tuli meelde, et see „lõikab“ ka mittelahtist aluskarva – seetõttu ma seda oma koera puhul ei pruugi, kuigi noh, ma olen vist siingi maininud, et ta ajab aastaringselt karva nii mis jube. Aga siis jällegi tuli meelde, et minu koer on põhim. õuekoer, Totoro aga toakoer, niisiis pole suurem õnnetus, kui tal aluskarv hõredaks jääb.
    Ja veel: minu looma puhul võttis karvaajamist kõvasti vähemaks igapäevane kvaliteetse kalaõli lisamine toidule. Söödan seda: https://www.chewy.com/international-veterinary-sciences/dp/140839

    VastaKustuta

Ma loen su sõnu, kui nad välja kirjutad ning avaldad!
Noh, paari erandiga.