pühapäev, 21. juuli 2024

Estcon 2024

Samuskine - kaamos luges ka "Devolutsiooni" ja arvas
Käisin ka Estconil.
Õigemini olen ikka veel siin.
Praegu oli deja vu - olen samade sõnadega ennegi postituse alguse teinud.
Oot, kontrollin.

Jep, olemas

Olen ürituse seni ootamatult hästi vastu pidnud. Soovitan ATH-ravimeid kõigile ATH-all kannatajatele - olen teadlik, et kõik ei kannata - aga osake minust ikka imestab, kuidas hulga aastaid ma elasin estconid ja larpid ATHga ja ravimiteta suht edukalt üle ja üldse ei surnud. Kuidas nii? Mis muutus?
Tõsi, peaaegu kogu eelmise aasta elasin ma ka menstruatsioonita - kas see muutus? 

Sest noh. Eelmisel Estconil ma ju isegi käisin JA olin viimaks peale saanud antidepressandid, mis ometi aitasid ja omast arust oli asi suht lill - ja nüüd käivad inimesed ja uurivad, et mis mul eelmisel aastal viga oli, ma olin nii vaikne ja kurb, hoopis teistsugune. 

Ja emotsioonid on ka hoopis teistsugused. Ma ei pea otsima ja endale rõhutama, mis on hästi, sest muidu oleks aina paha, mul on hästi ja vbla on midagi kehvapoolne (nt Totoro sööb jälle hästi vähe ja on veidi stressis, olgugi see positiivne stress ja talle tegelt väga meeldib), kuid see pole ju oluline ja ei võta ajus mingit ruumi ära. 
Mulle meeldivad suht hästi isegi inimesed, kes vahepeal häirisid. 
Nii tore on!
Inimesed räägivad minuga, kallistavad mind või nõustuvad minupoolse kallistussooviga, kuulsin kelleltki, et olen ta sõbra lemmikkirjanik, laulsime koos selle toreda inimese ja tema tütrega õues Totoro-laulu filmist, annan autogramme, nägin oma uut raamatut esimest korda ja sain sületäie autorieksemplare, tegime Ove ja Kalmsteniga "10 aastat hiljem" jätkupildi eelmisele, rääkisime K-ga, miks ja kuidas me üksteisele meeldime, käisin soojas järves ujumas, Totoro sai ohtralt kiita, head vestlused, head vaated, täielik kuld.


Estcon 2014

Estcon 2024

Kui võrdlen möödunud aastaga: EMAKE MAA, kui teistmoodi kõik on. KUI teistmoodi. Kuigi ööbime isegi samas toas ja poole viieni ikka magada ei saanud ja inimesed ajasid allkorrusel juttu.

Olen teiste jutu pealtkuulamises päris äss juba =) Kuigi päeval üle küsides selgus, et sain mõnedest asjadest valesti aru. Näiteks kaebus, mida ma arvasin naist oma mehele esitavat, selgus olema laulusõnade ümberjutustus ja laul, mis jutustab sellest, kuidas "sa" vedeled päevad otsa diivanil, ei teeni midagi ja mõtled ainult toidust, lõppeb tõdemusega "you are still my dog". 

4 kommentaari:

  1. Mul on nii kahju, et ma ei saanud tulla, ja nii hea meel, et sul hea oli.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Mul on ka enda üle hea meel. Ja et sa järgmiseks aastaks teaksid, paste ulme.ee lehelt: "Tänavune Estcon on peetud, kohal käis 130 inimest. Aitäh kõigile! Kohtume Estconil 18.-20. juulil 2025 Udu talus."

      Kustuta
    2. Nüüd ma muidugi lämbun, hingata ka ei jaksa, väsimus on üle kõikide mõõtude.
      Aga sai hästi ikka =)

      Kustuta

Ma loen su sõnu, kui nad välja kirjutad ning avaldad!
Noh, paari erandiga.