laupäev, 6. aprill 2019

On ka siuksi nädalaid nagu käesolev

Kui 40 tundi pole migreenirohtu pidanud võtma (ainult ibukaid, palju ibukaid), kas see võiks tähendada, et see konkreetne migreenipuhang on möödas? Heaolu on ka tulnud, voodis on nii hea lebada, magada on nii hea (arusaadav, 12.tunnised ööd, sest valu, kuram, ka väsitab. Lisaks muudele miinustele), sigaret maitses nagu võiks maitseda maailma parim suits, magneesiumitablett maitses veel paremini, kui maailma parim magneesiumitablett arvatavalt, kohv on imeline ...
Aga samas ON paremal pool lauba taga tuige ja kui halvasti veab, kolib see vasakule ümber ja siis on jälle nutt ja häda.
Hala. Nutt ja hala.

Silmad ka hästi lahti ei püsi, aga magama minna näib samas liiga keeruline.
Tahaks pai. Aga küsida ei jaksa.
Muide, kui see laul popiks sai, oli mul Rongimehega seoses üsna eneseirooniline tunne temaga seoses.

Üle poole aasta tulevikus: Tore, mul ei ole meeles, mis laul see oli, aga juutuub koristas vahepeal video ära. No ... panen midagi, mis äkki sobib?


Tuli meelde, sest juutuubi nimekirjast mängis ja mul tõusis tuju kohe.
Kuigi peamiselt on siiski kurb, et nt K omal algatusel pai ei tee. Poeglaps lubas kell 16 nõud ära pesta, see tuleb täiesti paina arvesse, nii et sellega on korras.

Aga no nõudsin välja =) K ütles, et ma olen väga eriline.

Ja siis otsisin välja Tütarlapse naistepäevasoovi:

Ma ei ole küll väga andekas "ilusat naistepäeva!" soovija
Aga ma mõtlesin, et sulle peaks ikka soovima
Sest krdi selgelt oled sa minu arusaam Naisest, suure tähega kohe
Seepärast imelik teistele soovida, eriti naljakas kui minusugustele gümnaasiumipätakatele tuuakse lilli ja soovitakse naistepäeva asju
Aga jah, mulle kõige naisem inimene 😊 täna mõtlesin sinu peale palju!

Poeglaps tuli nõusid pesema. Õues on temperatuuri järgi juba noor suvi, tennised, mis pojale tellisin, on talle parajad, pea käib ringi, aga ei valuta, Lawrence Durreli "Justine" on oivaline raamat, ei PEA homme loomaaeda minema, ainult võin ... Jah, veel 400 mg ibuprofeeni keres.

Saab elada.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Ma loen su sõnu, kui nad välja kirjutad ning avaldad!
Noh, paari erandiga.